İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Karşılıklı link ban sebebi

ramazan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google'ın bunu anlaması biraz zor bence.
Sadece, içeriğinde yüzlerce dışarıya link veren sitelere müdahale edebilir diye düşünüyorum.
Yoksa gidip forumalara adam dikecek hali yok link değişimi yapanları bildir vs. diye.

Ayrıca, sitesine içeriğiyle alakası olmayan linkler koyan sitelere karşı da bir tutum sergileyebilir.

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bence farklı içerikli sitelerin link değişimleriyle ilgilenebilir ve banlayabilir

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google iyice sapitti artik, hic bir neden yokken(bana göre) 2 tane sitemi banladi ve ayni serverdeki diger 10 sitemide sandboxa soktu.
Artik kriterlerini kuralarini aciklama zamani geldide geciyor, hic bir sey acik ve net degil sandbox varmi yokmu cevap yok siteyi banlar nedenini sorarsin cevap yazmaz, link degisimi yapmazsan siten sitin sene arama sonuclarinda cikmaz, link satin alsan oda yasak.
Ben bu google ile ugrasmayi biraktim artik goglebota da bugünden itibaren kapaticam siteleri. Bu salaklar yüzünden iyicene paranoyak olduk , yok banladi yok sandboxa soktu acaba söyle yaparsak adsense birsey dermi.
Bütün sitelerimin basinada "Google free" yazacam. Adwords e de ayda 100€ para veriyorum onuda kapaticam yahoo veya msn ye gidicem.

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Matt efendinin bir konuşması vardı.Webmasterları en iyi duruma getirmeye çalışıyoruz şeklinde.Google işi abartmaya başladı.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bu çok uzun zamandır senelerdir google' nin telafuz ettiği birşey, pratikte doğru banlanırsınız yada arama sonuçlarında geri sayfalara düşersiniz diyor ama uygulamada çok zor...
Hangi tür siteleri sonuçlarda geri sayfalara atar peki derseniz içeriğinde 1.000 tane link olan siteleri google malesef arama sonuçlarına sokmuyor.
Zaten bunu uyanan hitlist sahipleride artık direkt link vermekten kaçınıyor, go.php?id=bilmem ne... Artık zaman değişince e tabi webmasterlerde değişiyor ve bu yöntemide ezip geçmenin türlü yollarını buluyor(uz) malesef... Google' da spam diye birşey bitmez benim kanımca, bugüne kadar tek spam site sahibi olmadım, spam yapmayı denedim ve çoğunda normal şartlardan çok daha hızlı sonuç aldım ama spam ile gelinen noktalar malesef kalıcı olmuyor bir gün beşgün ongün kalıyorsunuz tepede ama sonra birdaha görüşmemek üzere 1. sayfadan atılıyorsunuz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.