İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Karsılıklı Reklam???

U

UyduHACK

Misafir
Herkese Selam

www.uyduhack.net siteme karsılıklı reklam yayınlamak isteyen war ise bana ozel mesaj ve buraya msn adresini werirlerse yani irtibata gecerlerse sewinirim

Haaa birde Bildiginiz Guzel Host war ise yazarlar ise sewinirim artık sıgmamaya basladı host bilen war ise cwp yazsın

Simdiden herkese SEWGİLER...

Reklam Boyutu : 230 x 60 dır...

www.uyduhack.net / www.uyduhack.com / www.uyduhack.tk

U

UyduHACK

Misafir
Haa birde birsey soyleyim HOST konusunda Simdi uydu cihazların yazılmılarım ortalama 750-900 kb arasında bundan dolayı 250 mb weya 500 mb bir host dusunuyorum SAYGILAR...

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hosting için anatoliahosting.com u düşünebilirsin. gerçekten güvenilir bir firma...

U

UyduHACK

Misafir
Saol muratozcirpici dostum verdigin adres icin Cok tesekkurler...Birazdaha arastırma yapayım...

F

fifasct

Misafir
karşılıklı reklam nasıl oluyor
onun adı ya link değişimi
yada banner değişimi dir
:)

Host her yerde :) Sponsor veren bile var
Bende yardımcı olabilirim

W

Whiteen

Misafir
UyduHACK arkadaşım senin klavyende (v) harfi yok mu? Bütün (v) harfleri yerine (w) harfini kullanmışsın.

U

UyduHACK

Misafir
@elmasgunes Selam sizin siteyi bir arkadastanda duymustum ama sizin siteyi girmedik yer kalmadı serverlerin ozellikleri gibi kısımı bulamadım ... Var ise gormemissem Kusura bakmayın

Özür Dilerim Bu V harfini W kullandıgımdan bilmiyorum ama boyle alısmısım OZUR DİLERİM...

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar geçenlerde bi yerde okumuştum. KELİMELERE TAKILMAK diye bir yazı. Konu kelimenin anlamlarına takılıp asıl konudan saptırılaarak zararlı çıkmak veya ileri gidememek ve bunu gerçekten çok yapıyoruz. herhalde alışkanlık haline getirmişiz. Karşılıklı reklam diyerek arkadaşımız banner değişimi yapmak istediğini dile getirmiş. bence herkes tarafından anlaşılır bir şekilde yazılmış. w veya v kullanması ise yazıyı okumamızda bir güçlük çıkarmamaktadır.. bunun yerine konuyla ilgili daha mantıklı şeyler yazmak bence çok daha iyi olacaktır..

W

Whiteen

Misafir
Arkadaşım dediğin doğru yazı kolayca anlaşılıyor fakat niye Türkçe'mizi bozalım?

Atatürk'ün güzel bir sözünü yazacağım senin için;

"Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır. "

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
UyduHACK' Alıntı:
@elmasgunes Selam sizin siteyi bir arkadastanda duymustum ama sizin siteyi girmedik yer kalmadı serverlerin ozellikleri gibi kısımı bulamadım ... Var ise gormemissem Kusura bakmayın
Site tam olarak hosting konusunda hizmet vermediği için bunun gibi bilgiler yer almıyor. Bu tür bilgileri [email protected] adresine mail atarak öğrenebilirsiniz.

Ben burada da belirteyim sunucu özelliklerini:
P4 3.0 HT
1 GB Ram
10/100 mbps port
vs..

S

SethPlate

Misafir
Selamlar,
Karsilikli banner teklifinize saniriz ki affiliate sistemimiz yeterince cevap verecektir.
Türkiye'deki en makul fiyatları vermekteyiz, 4 tık'a 100.000 TL (10 Yeni Kuruş).

Hosting paketlerimiz ile de hosting ihtiyaclarınıza karsilik verebiliriz.
Eger isterseniz kendinize uygun hosting'i olusturabilirsiniz.

Affiliate sistemi link'i : http://ortaklik.omnweb.net
Hosting olusturma : http://www.omnweb.net/linuxpaketolustur/

Saygılarımızla,
OMNWEB Hosting
www.omnweb.net
[email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.