İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kartalkaya faciası davasında 5.gün: Otel sahibi Halit Ergül'den akla ziyan savunma: Benim kusurum falan yok

botman

✅ Developer
İyinet Üyesi
Reaction score
572
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde, Grand Kartal Otel'de meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı yangın faciasına ilişkin davanın dünkü duruşmasında, otel sahibi Halit Ergül savunma yaptı. Müşteki avukatlarının, "Pişman mısınız? Pişman olduğunuzu ya da özür dilediğinizi duymadık" sözleri üzerine Ergül, "Uyumuyorum ben," yanıtını verdi. "Kusurunuz var mı?" sorusuna ise, "Benim kusurum falan yok," diyerek sorumluluğu reddetti. Yangında 8 yakınını kaybeden avukat Yüksel Gültekin’in soru sorduğu sırada, sanık avukatının araya girmesiyle sanık yakınları, müştekiler ve avukatlar arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek arbedeye dönüştü. Çıkan kavgaya polis ekipleri müdahale etti. Davanın ilk duruşması, bugün beşinci celsesiyle devam edecek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.