Kaspersky Internet Security [KIS] ile ilgili bir soru XP SP2

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Laptop'i actiktan sonra bildiginiz uzere login ekrani cikiyor.
Bilgisayara kullanici adi ile girenler icin durum boyle.
Sifremi girip bilgisayara login olana kadar Kaspersky Internet Security bilgisayarda calismaya baslamiyor.
Ne zaman login oluyorum KIS o zaman devreye giriyor.
Acaba XP uzerinde KIS i bilgisayar acildigi anda (login olmadan) aktif hale getirmek mumkunmudur?

0
Onaylı Üye
Üye
Hayır.Masaüstü gelince aktif olur sadece..

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Peki masaustu gelene kadar bilgisayar tehlikede olmaz mi? Yani bir spyware yada trojan devreye girmis olamaz mi?

0
Onaylı Üye
Üye
evet dediklerinde haklısın ama genellikle sonra siliyo ayrıca virüsler hakkında pek bilgim yok ama bende bir trojen vardı bilgisayar açıldıktan yarım saat sonra tam kapasite olarak çalışıyoduu en erken 18 dk de çalışştıı deneyimim buu nasıl çalışırlar bilmiyomm çalıştıgını nasıl anladıgımı soruyosan bilgisayarı donduruyodu tamamen hemde tek çozüm restart atmaktı ...

0
Onaylı Üye
Üye
Peki masaustu gelene kadar bilgisayar tehlikede olmaz mi? Yani bir spyware yada trojan devreye girmis olamaz mi?

Windows xpde açılıştaki hoşgeldiniz ekranı geldiğinde açılıştaki programlar bir bir açılma komutu almaya başlar ve masaüstü geldiği andada komuta uyarak hemen açılırlar.Açılışta bir virüsün olması kaspersky için bir sorun değil.Kaspersky çalışan işlemleri tarar ve virüsü bulunca önce temizlemeye çalışır temizleyemezse silmeye çalışır silemezse ekrana uyarı gelir ve o virüsü sisteme erişmeye engelleyip sana bilgisayarı yeniden başlatınca virüsü silicem der.Sen bilgisayarı yeniden başlatınca kaspersky virüs açılmadan siler...

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Umarim o sekildedir. Zira bir trojan masaustu gelmeden etkin oluyorsa, kaspersky'e de mudahale edebilir diye dusunmustum.
KIS kullandigim en iyi program diyebilirim, su ana kadar utandirmadi.

0
Onaylı Üye
Üye
Kis7nin kendi içinde kendi kendini koruma modülü var.Virüslerin kasperskyi safdışı bırakması çok zor bişey.

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba,

Kis Laptop açılırken bir koruma sağlamıyor. Windows Hoşgeldin ekranı(Parolanın girildiği yer) göründüğün de , Virüslü bi flash bellek taktım. Kis bir tepki vermemişti:)
Masa üstü gelene kadar(Görev yöneticinde ki işlemler başlayana kadar) Tehlikedeyiz.. gokhans19 arkadaşa da katılmıyorum.. Kis'in silemediği (Anti Virüs Programlarının) bir çok virüs ve trojan gördüm.

0
Onaylı Üye
Üye
Ne derseniz deyin Kaspersky den iyisi yok hepsini kullandık..
Kaspersky bilgisayar başladığında ilk açılacak program arasında olsun yeter fakat bir ayarı vardır kesin ben bazı bilgisayarlarda kaspersky hosgeldiniz ekranında sag ustte calısırken gordugumu iyi hatırlıyorum..

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
O ayar sadece yazinin orada gorunmesi ile ilgili, masaustu baslayana kadar bir koruma saglamiyor.
KIS8 ile bazi yenilikler gelecekmis, KIS8 beta kullanan var mi?

0
Onaylı Üye
Üye
sorun olmaz büyük ihtimalle çünkü kaspersky açıldıktan 1-2 dakika sonra ramdeki tüm başnagıç programlarını tarıyor ve devreye girmeden önce bulaşabilecek bir virüsü hemen tespit edebiliyor

0
Onaylı Üye
Üye
O ayar sadece yazinin orada gorunmesi ile ilgili, masaustu baslayana kadar bir koruma saglamiyor.
KIS8 ile bazi yenilikler gelecekmis, KIS8 beta kullanan var mi?

8betayı kullanmak yerine 9final sürümü çıktı ama piyasada yok testerlerde var sadece.Nette bulunuyor..

0
Onaylı Üye
Üye
kaspersky internet security sistemi çok yavaşlatıyor. Enaz yavaşlatan sürüm hangisi?

0
Onaylı Üye
Üye
Tamam teşekkür ederim, şuan eniyi güvenlik sistemi Kaspersky internet security olduğuna göre mecburen enaz yavaşlayan versiyonunu kullanmak durumundayızç

0
Onaylı Üye
Üye
felaket kasiyor
hele bir tarama yapayım diyorum
sabah 9 da başliyor akşam 7 / 8 e kadar sürüyor :D

0
Onaylı Üye
Üye
Biraz Fazla Mubala ettiniz dediginiz kadar kasmıyor sistemi. En azından Koruması NOD32 gibi sistemlere gore cok daha iyi.

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Sanirim kasma olayi birazda bilgisayarinizin gucu ile orantilidir.
Taramalari zaten calisirken yapmamanizi oneririm, aksam yatarken taramayi baslatip sabah sonuclara bakabilirsiniz.
Haftada 1 tarama yapinca, sistem gayet iyi calisiyor, sorun yasamiyorum, HD yavas olmasina ragmen kasmiyor.
Laptop: T60 2Gb Ram 2Ghz 100Gb-5400RPM

0
Onaylı Üye
Üye
Diski upgrade et, muazzam bir fark yasayacaksin :)

Geri