İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KatilKazan

M

mdozzy

Misafir
:!: Arkadaşlar sitenin teknik kısmıyla ve halkla ilişkiler kısmna ben bakmıyorum ama bir arkadaşımızdan birkaç soru aldık sanırım sistem tam anlaşılmıyor ve bende bu eksikliği tamamlamayı gerekli gördüm!Arkadaşımızın sorduğu sorulardan ilki bana hergün üye sayısı kadar tıklama yapılması gerekmiyormu neden 2 yada 3 tıklama alıyorumdu.Bunun cevabı diğer üyelerde yatıyor:)Yani diğer üyeler tıklama yapmazsa hiç kimse tıklama alamıyor!Ve bu şekilde bir çok üye var ve hiç tıklama yapmıyorlar!Tahminimce onlarda sistemi tam incelememişler!Çünkü her tıklamada puanınız 1 artıyor size yapılan her tıklamada da puanınız 1 azalıyor!Puanınız -20nin altına düştüğünde ise linkiniz siede görünmez yani size kimse tıklamaz!Puanınızı yüksek tutmak neye yarayacak derseniz link sıralaması puan sıralamasına göre yapılmaktadır!Puanınız nekadar yüksek olursa linkiniz okadar üstte yer alır!Şuanda yapabileceğim anlatım bukadar!Eğer sistemle ilgili birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım eğer olamazsam da teknik arkadaşa yönlendiririm sorularınızı!
Saygılar!

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
her sefer ayrı bir topic açmayın lütfen
eski topic'e ekleyin

M

mdozzy

Misafir
Bu topiğin ekstradan açılmasının bir amacı var!Kirlilik yaratma amacı güdülmüyor!

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
elbette bir amacı war...
SPAM:

KatilKazan
Katılsak Kazansak:)
Z-Team referans sistemi!!!!
KatilKazan
KatilKazan

Yukarıdaki topic başlıklarının 6'sı da tek bir topic içinde yazılabilirdi. Hadi diyelim Z-Team referans sistemi!!!! adlı konu başlığı bize yeni birşey olduğunu anlattığı için yeni bir topic olabilir. Ana diğerleri aynı topic içinde olmalıydı.
Davranışını kınamıyorum çünkü böyle forumlarda yazı yazmak ülkemizde daha yeni gelişen bir olay dolayısıyla forum etiği denen soyut nesne daha tarafımızca pek tanınmıyor

M

mdozzy

Misafir
ya kardeşş adamın biri bir soru sordu isteği bu yönde bizde cevap verdik ne spam yapacam burda ya!Moderatörmüsün?Senide tanıyorum üstelik niye bukadar tepki verdin olaya anlamıyorum!!SPam filan yaptığımız yok lütfen rica ederim!Eğer problem çözülecekse özür dileriz!oke?Tamam olay burda kalsın!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.