İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kayan reklam kodu

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Web sitelerinde sağda solda gördüğümüz, sayfa aşağıya indikçe sürüklenen, örnek olarak turkticaret.net 'teki gibi kayan reklam kodunu paylaşırsanız sevinirim. :)

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
<SCRIPT language="JavaScript" src="kayanreklam.php"></SCRIPT>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript">
<!--
function MM_goToURL() { //v3.0
var i, args=MM_goToURL.arguments; document.MM_returnValue = false;
for (i=0; i<(args.length-1); i+=2) eval(args+".location='"+args[i+1]+"'");
}
//-->
</script>

bi dene istersen.

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim, deneyeceğim..

Ayrıca, ben bu kodu text olarak kullanmak istiyorum.Resim olarak reklam koymayacam da, text reklam düşünüyorum.En azından text 1-2 yazı :)

Sönmez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yukarıdaki kodu eklediğinde. kayanreklam.php isminde bir php dosyası oluşturmalısın. kayanreklam.php dosyasının içeriği reklam olarak görüntülenecektir.Örneğin o dosyaya resim eklersen resim çıkar yazı eklersen yazı çıkar.

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.

yanreklam.zip adlı dosyayı kullanıyorum, fakat reklam pencerenin en sağına yerleşiyor.Reklamı sağ taraftan sayfanın bittiği yere yerleştirmenin bir yolu var mı ?

Z

Zion

Misafir
Çok zaman oldu o kodu açıp hiç bakmadım ama marginlerden ayarlanıyordur. sayfanın sağ marginini herhangi bir pixelmetre ile ölçüp (veya css içinde mevcutsa ordan öğrenip) kodda gerekli yeri değiştirirsen istediğini yapabilirsin.

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zion' Alıntı:
Çok zaman oldu o kodu açıp hiç bakmadım ama marginlerden ayarlanıyordur. sayfanın sağ marginini herhangi bir pixelmetre ile ölçüp (veya css içinde mevcutsa ordan öğrenip) kodda gerekli yeri değiştirirsen istediğini yapabilirsin.

Teşekkür ederim, biraz baktım da pixel ile yapılacak herhalde demiştim.Şimdi tam oldu.. +rep :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.