İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kayıp hdd bolumu ve illet edici klasor

ercutombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm bişey sorucam 120gb'lık hardiskimde gecen gunlerde yaklasık 30gb kayıp farkettim ve partition magic programı ile kayıp bolumu e surucusu ile birleştirdim bu birleşmeyi yaparken kayıp yer için bir klasor isimi vermemi istedi verdim şu an e sürücüsü normal boyutta ama klasor ismindeki klasor oylece duruyo ben bundan kurtulamazmıyım??Aranızda partiton magic'i bilenler vardır...kalsoru silmek istediğimde kullanılıyo falan diyo nasıl kurtulabilirim bu klasorden içi boş ama gıcık oldum çirkin bi goruntu oluşturuyor....Çözüm bulana yada ilgilenene şimdiden teşekkür ediyorum.
bu başlığı nereye açmam konusunda kararsız kaldım kusura bakmayın

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
partition magic vb. gibi programları bilmeden kullanmak tehlikelidir hdd deki tüm verileride kaybedebilirsin en ufak bir hatanla bence yaptıgın tüm işlemleri sil windows XP Pro / home cd sini tak windows kurulurken mavi ekran var.. oradan hdddeki eksik bölümü 30 gb ı yani. e:\ F:\ artık hangisi yoksa onun yerine geçer sürücü yedek olarak görünür hepsini birleştirmek istiyorsan hdd deki herşeyi dvd ye yedekle veya CD-RW ye bas format geç saglıklı olur bu şekilde ;) kolay gesin.

V

varyemez

Misafir
Partition magicde çözülemeyen kayıp hdd parçaları için en etkili yöntem fdisk dir.Ntfs olsa bile bütün hddyi silip yeniden biçimlendirebilirsiniz.Kendi forumumda fdisk ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz...

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ctrl+alt del cikan pencerede processen bolumunden dosyanin adi varsa ordan procesi kapat yap dosyayi sil silinir ama orda yoksa baska fikrim yok

saygilar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.