İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kayıt eviyle kesintisiz TV keyfi!

Mohti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kaydet/Seyret ile hiçbir TV programı kaçırılmayacak. Seyahat, iş, tatil, toplantı, trafik gibi nedenlerle kaçırılan programlar TV izleyicileri için artık sürekli kaydediliyor. KaydetSeyret tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak hizmet veren bir PVR (Personal Video Recorder) Evi.

İstediğiniz İlk Kayıt Ücretsiz

Kullanıcılar, KaydetSeyret'e www.kaydetseyret.tv internet sitesinden veya (0212) 283 20 00 numaralı telefondan üye olarak, kayıt hizmetlerinden faydalanabiliyorlar. Üyelik şu an için ücretsiz, kullanıcıların bir defaya mahsus olmak üzere "cihaz kiralama bedeli" olarak sembolik bir ücret ödemeleri gerekiyor. Üyelik işleminin ardından yine bir defaya mahsus olmak üzere kullanıcının istediği ilk kayıt kendisine ücretsiz olarak "numune niteliğinde gönderiliyor.

Kullanıcılar, DVD, VCD, SVCD veya VHS olmak üzere 4 farklı formattan birini seçerek siparişlerini verebiliyorlar. İstanbul adresli teslimler seçime göre kurye veya kargo ile İstanbul dışı tüm teslimler ise kargoyla yapılıyor. Ödemeler internet sitesinden kredi kartıyla, banka havalesi ile veya teslimat sırasında nakit olarak yapılabiliyor.

Kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=48496

deeper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
rastgele bir programı satın al dedim ama fiyatlar çok uçukmuş :)
Adı : Biri Bana Anlatsın Kanalı : NTV Tarihi : 19.10.2006 Saati : 20:30:00 Süresi : 02:30:00 Format: DVD

Detaylarını ve Fiyatını
Görüntülemek İstediğiniz
Programı Sol Bölümden
Seçin ve Hesaplaya
Tıklayın

53.10 YTL

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Evet bana da cok pahali geldi, 3-4 tane buradan almak yerine vestelden TV'den DVD'ye kaydeden cihazdan alabilirsin.

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vcd 42 dvd 50 mılyon 1 program sadece onlar bence kendılerı ılesın ama ılgınc bı uygulama dusunmusler tebrıkler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5