İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kayseride polis kayıtlarına geçen gerçek bi olay:)

Fuchs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kayseride polis kayıtlarına geçen gerçek bi olay
Hırsızın biri, bir evin çatısına çıkmış ve anten kablosunu kesmiş. Evin reisi de tam TV'ye dalmışken yayın kesilince televizyonunu biraz kurcalamış, "Bozuldu herhalde"diyerek yatmış.
Ertesi gün adam işe gittikten sonra hırsız kapıyı açıp adamın karısına, "Yenge, beni abi gönderdi, televizyon bozuk, alın da bir bakın dedi" demis. Saf kadıncağız da televizyonu vermiş. Akşam adam eve
gelip televizyonu görememiş ve karısından olayı öğrenince dumura ugramış tabii.
O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hırsız aşağıdan
ıslık çala çala onlara bakarak sokaktan geçmis.
Kadın hırsızı tanımış ve "Bak bey! Televizyonu çalan adam işte buydu!!" demiş.
Adam bunu duyunca pijamalarla hırsızı kovalamaya başlamış. 5 dakika sonra diğer hırsız adamın evine gelip, karısına "Yenge,ben polisim, abi hırsızı yakaladi. Şimdi karakoldalar. Pantolonuyla, cüzdanını istiyor." demiş ve kadın da vermiş normal olarak. Adam hırsızı uzun bir saat kovaladıktan sonra kan ter içinde eve dönmüş.. VEEE yine dumur!

ALINTIDIR!

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Enteresan walla zekaları hakkında birşey diyemicem iki tarafta aynı yörenin insanı. İyi kötü olayı sanırım :)

M

maiL

Misafir
çok eskiden biliyordum. strateji çok sağlam :p

birde buna benzer yimpaş mağazasında yaşanmış bir olay vardı. kısaca anlatıyım bilenler vardır mutlaka.

yimpaş mağazasında alışverişe bir bayan geliyor her yeri altın dolu gösteriş meraklısı bir bayan. arkasından birisi yanaşıp bayan bu kadar altını üstünüzde bulundurmayın, ortalık karışık hırsızlık olabilir. altınlarınızı çantanızda saklayın diyor. kadın inanıp bütün altınlarını çantasına koyuyor. alışveriş çıkışı adam altın dolu çantayı alıp kaçıyor. 1 hafta sonra kadının evine telefon açıyor. ben sizin altınlarınızı çalan kişiyim. altınlarınızı size teslim etmek istiyorum. x yere gelin altınlarınızı vereceğim diyor. kadın ve kocası altınları alıcam hevesiyle oturdukları villadan çıkıyorlar evden çıktıklarını gören hırsız, peşlerinden villayı olduğu gibi soyuyor.

buda bana çok ilginç gelmişti. paylaşıyım istedim :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.