Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim hedefim 100 site (ortaklı) ve bu rakamları o şekilde kazanabileceğimi düşünüyordum.
anlaşılan 100 site olduğunda (inşaAllah) işler böyle giderse (eğer böyleyse)
günlük 200 usd nin üzerinde para kazanılacak bence iyi ; hiç olmassa asıl olan şeylere vakit ayırabilirim.
Benim hedefim 100 site (ortaklı) ve bu rakamları o şekilde kazanabileceğimi düşünüyordum.
anlaşılan 100 site olduğunda (inşaAllah) işler böyle giderse (eğer böyleyse)
günlük 200 usd nin üzerinde para kazanılacak bence iyi ; hiç olmassa asıl olan şeylere vakit ayırabilirim.
site sayisi arttikca harcadiginiz zaman/harcadiginiz emek artiyor.. belki 130-140$ kazaniorum ama 10$ kazanan adamin 20 kati emek ve zaman harciyorum
in$ dedigin rakamlari kazanirsin, en azindan bu i$e vakit harcayip emek veren herkes kazanir ne diyelim bugun mubarek gece dua edelim de kazanclar artsin
85 tıklamaya 4,2 $ verdi bugun kafam karıstı. dün ise 105 tıklamaya 1,8 $ verdi bu nasıl oluor kardesimmmmmm sayfa icerigine göre olabilirmi arkadaslar? dün siteye 50 tane yeni sayfa ekledim hepsinin içerigi farklı farklı. spam felan da degil normal sayfa ve ust.php de tüm sayfalarda sayfa icerigine göre reklam gösterior. google normallikden cıkıyor heralde hayırlısı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.