İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kazanç makinası film listesi satılık. Son 1 kişiye.

barangunel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar bu konuyu r10'da açmıştım önce. Aşağıya ayrıntıları direk oradan kopyalayıp ekledim.

Kazanç eklendi ve konuyu biraz daha düzenledim rahat anlaşılması için.

43 Adet telif problemi ya da dünya engeli gibi problem çıkarmayan kısa sürede yüksek izlenim alan filmlerin bulunduğu listeyi satıyorum. 3 kişiye sattım ve son 1 kişiye daha 100 TL karşılığında satıyorum. Almak isteyenler aşağıdaki kazanç tablolarını inceleyip sonrasında PM ile ulaşıp satın alabilir. Aşağıdaki kazançlar kendi kanalıma attığım 7 adet filmin kazancıdır. 2 gün önce 3 film daha ekledim toplam 10 film oldu. Onların da izlenmeleri 1k civarı oldu şu an, 2 günde. Listede 43 ADET film var. 43 filmle olacak kazancı siz hesap edin.

Kanalda tüm filmlerin yüklü olmadığını, sadece 7 adet film yüklü olduğunu göz önünde bulundurunuz.
vida.png

16.08.2014 GÜNLÜK kazancı 4,62$
1608.png

Herhangi bir güncel izlenme, kazanç tablosu görmek isteyenler PM ile ulaşabilir.

Almak için PM ya da SKYPE: baran.gunel1

R10 Link: http://www.r10.net/youtube-alisveri...i-sadece-4-kisiye-satilacak-film-listesi.html

NOT: Yarına kadar sadece son 1 kişiye daha satmak istiyorum. Ondan sonra satışı ve listeyi dağıtmayı durduracağım.

zaferdegri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba

son güncel izlenim raporlarını görmek isterim ona göre de alım yapmak istiyorum

bilgilerinizi bekliyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5