Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar gunluk kazancınız hala dolar olarak mi yoksa lira olarak yansımakta mi yoksa bu sadece ay sonlari icin lira olarak cek mi gonderiyorlar merak ettim de, yapan varsa bir zahmet cevap versin, simdi kendin yapip baksana diyenlere selamlar
Adsende de şöyle yazıyor;
Çek gönderim esnasında kur YTL ye çevrilecek. Hesabın takibi ise gene $ olarak görüncek raporlarda.
Ancak çekin ulaşması, tahsil süresi gözönüne alındığında bence YTL ye çevirmek pek uygun değil. Ayrıca çeki YTL olarak alsanız bile gene aynı masrafı ödeyeceksiniz, çünkü çek yurtdışı çeki ve provizyon için aracı banka kullanılmak zorunda.
bankadan bilgi;
yabancı çeklerin Yeni Türk Lirası olarak gelmesi halinde işlem yapılabileceğini bilmiyorum, öyle gelmemesi lazım vs vs. bunu yabancı işlemlerle görüşüp size tekrar ayrıntılı bilgi vereceğiz.
YTL şimdilik istemeseniz iyi olur bankaların ne yapacağı konusunda pek bilgisi yok.
bildiğim kadar avrupada veya amerikada YTL olarak hesap açan banka yok (hsbc ve citibank özel antlaşmayla yapabiliyor bunu sadece) . dolayısı ile ya Tr de hesap açıldı yada sözünü ettiğim bankalardan biriyle çek gelicek.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5