İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kekeo.com neden banlanmış?

U

umurcan

Misafir
beceriksiz_acemi' Alıntı:
aşırı link alımı olabilirmi acaba banlanma nedeni ?

kimse bunu düşünmüye herkes spam yaptı spamdan dolayı banlandı diyo ama bu sitenin sahibi link satın almak için 1000 dolardan fazla verdiğine eminim :)neden buda olabilir aslında

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aşırı link alımı olabilirmi acaba banlanma nedeni ?
Hayır değil.
Ş i k a y e t
Ben şimdiye kadar görmedim googlede bir sitenin tüm indexli sayfalarının bir anda silindiğini. Bir çok sitem google searchten ban yedi ama bir anda tüm sayfaları hiç bir zaman silinmedi burada %99 manüel müdahale oldu şikayet üzerine..

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xfatihx olum, daha dun sayfaların vardı, ne oldu bole birden :)

bu arada cidden ne kekeo mus be, alexada 75.000 inci olmusun, olm burdan sana soyluyom, bana hitinin şu halinin 10 da birini ver, sana 1 yıllık tercüme hizmeti beleş, tam 100.000 karakterlik çeviri yapıcem sana :)

Sponsor yazıların, Varsa Tez Donem odevin vs. 5 aldırmazsam şerefsizim

2 ay boş bıraktık, neler yapmışın bea!

not: spam yapıp yapmadığıı bilmiyorum, ama bu sitenin gunluk 100 hitten geldiğini de iyi biliyorum. O yuzden cidden üzüldüm.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
drstranger' Alıntı:
xfatihx olum, daha dun sayfaların vardı, ne oldu bole birden :)

bu arada cidden ne kekeo mus be, alexada 75.000 inci olmusun, olm burdan sana soyluyom, bana hitinin şu halinin 10 da birini ver, sana 1 yıllık tercüme hizmeti beleş, tam 100.000 karakterlik çeviri yapıcem sana :)

Sponsor yazıların, Varsa Tez Donem odevin vs. 5 aldırmazsam şerefsizim

2 ay boş bıraktık, neler yapmışın bea!

not: spam yapıp yapmadığıı bilmiyorum, ama bu sitenin gunluk 100 hitten geldiğini de iyi biliyorum. O yuzden cidden üzüldüm.
geç kaldın geç bi tercüman buldum geçen bi iş bağladık onla msnde sağolsun :p

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nese teklifimiz bakidir, işte biz gezdik tozduk sadece 2 ay :)
işleyen demir ışıldarmış demek ki...

mener

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xfatihx' Alıntı:
Nazar nazar çekemediler heralde
Googleye şikayet edip manuel mudahaleye sebep olan arkadaşı buradan öpüyorum.

Site senin demek ha. :)

Bilsem oh olsun filan demezdim :( ama dedim diye de özür dilemeyeceğim. Bütün sistemler böyle tıkır tıkır işliyor olsaydı (ahh keşke) sen bugün çok daha iyi işler yapardın. Hedefin de 6pr ve 100 bin tekilden ziyade daha nitelikli içerikle daha yüksek ziyaretçi memnuniyeti olurdu.

Umarım düşünce tarzın bu hazin (senin açından hazin internet açısından bence iyi) olaydan sonra değişmiştir/değişir.

Bu arada, Google'a bu istihbaratı yapan spamci rakiplerin olabilir. Bence sen de onları şikayet et! Biz de tüm spamcilerden kurtulmuş oluruz ne güzel olur. :)

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
xfatihx' Alıntı:
Hayır değil.
Ş i k a y e t
Ben şimdiye kadar görmedim googlede bir sitenin tüm indexli sayfalarının bir anda silindiğini. Bir çok sitem google searchten ban yedi ama bir anda tüm sayfaları hiç bir zaman silinmedi burada %99 manüel müdahale oldu şikayet üzerine..

eminmisin ? Bende şikayetten banlanan site görmedim açıkcası.Sandboxa hiç girmemişsin sanırım.1 dakkada binlerce sayfa gidiyor.Manuel olaya gelince; google bile manuel müdahale etmediğini söylüyor.Şikayetlerde, sistemimize yardımcı olduğunuz için teşekkürler diyor.Algoritmasını değişiyor sadece.Bu dünyada en çok sandbox ve banlanma sebebi ; aşırı link alımıdır.Buda ihmal edilmemeli fikrimce.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mener' Alıntı:
Site senin demek ha. : )

Bilsem oh olsun filan demezdim :( ama dedim diye de özür dilemeyeceğim. Bütün sistemler böyle tıkır tıkır işliyor olsaydı (ahh keşke) sen bugün çok daha iyi işler yapardın. Hedefin de 6pr ve 100 bin tekilden ziyade daha nitelikli içerikle daha yüksek ziyaretçi memnuniyeti olurdu.

Umarım düşünce tarzın bu hazin (senin açından hazin internet açısından bence iyi) olaydan sonra değişmiştir/değişir.

Bu arada, Google'a bu istihbaratı yapan spamci rakiplerin olabilir. Bence sen de onları şikayet et! Biz de tüm spamcilerden kurtulmuş oluruz ne güzel olur. : )

Ben şuana kadar hiç kimseyi hiç bir yere ispiyonlamadim ispiyonlamamda bana ters böyle şeyler herkez yaptiği şeyden sorumludur bu benim kişisel görüşürüm doğru veya yanliş..
İspiyonlayanlarda Allahlarindan bulsunlar :)

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eminmisin ? Bende şikayetten banlanan site görmedim açıkcası.Sandboxa hiç girmemişsin sanırım.1 dakkada binlerce sayfa gidiyor.Manuel olaya gelince; google bile manuel müdahale etmediğini söylüyor.Şikayetlerde, sistemimize yardımcı olduğunuz için teşekkürler diyor.Algoritmasını değişiyor sadece.Bu dünyada en çok sandbox ve banlanma sebebi ; aşırı link alımıdır.Buda ihmal edilmemeli fikrimce.
ooo sandbox benim en büyük belam:)
ama ilk defa sandboxa giren bir sitenin sayfalarinin silindiğini senden duydum :s
benim bildiğim sandboxa giren site indexli saylari sabit kalir ama hiç bir arama sonucunda cikmaz ki benim bütün sandboxa girmiş sitelerimde bu durum vardi.
Ama senin dediğin gibi aşırı link almakta banlanma sebebi olabilir .. :eek:

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

BMW bu yil icerisinde spamdan banlanmisti. Düsünebiliyor musunuz almanyada BMW diye aratinca bile cikmiyordu. Cünkü alakali alakasiz her kelimeyle spam yapmisti, araba tamiri bilmem ne gibi.
Koskoca BMW buna muhtac ise birsey diyemiyorum.
BMW sayfalari kaldirdi iletisime gecti 2 - 5 gün sonra yine indexteydi.
SEO isini yapan firmaya da ne oldu bilmiyorum

KEKEO.com icin de gecmis olsun. Bence bir arama motorunun spam'a ihtiyaci yoktur. Veya en azindan tüm aranan kelimelerle ilgili sayfa olusturmaya.
Gerek varsa da bence googla o sayfalari indeksletmesin sadece kullanicilar faydalansin diyorsaniz

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bazı arkadaşlar sanki sahip çıkar gibi geçmiş olsun diyorlar yaw kardeşim bu sitenin içeriği ne google aramalarını loglamıyormu içeriği olmayan sayfalar linkler böyle şey olurmu hiç yok pr 6 hit 100bin olcakmış sizce bu hak edilen birşeymi o zaman herkez böyle şey yapsın insanlar aradığını bulabilceklermi bence de banlanmalı içerik olmayan sayfalar google aramlarında çıkması bence hiç doğru değil 100 bin hiti var YAZIK.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Aranan kelimelerle ilgili sayfa oluşturmaktaki amaç kullanıcıları aradıkları şeye ulaştırmak ve kayıtlı sitelere daha çok ziyaretçi yollamaktır ki bunu abarttik sanirim banla sonuçlandı :)

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
theersin' Alıntı:
Bazı arkadaşlar sanki sahip çıkar gibi geçmiş olsun diyorlar yaw kardeşim bu sitenin içeriği ne google aramalarını loglamıyormu içeriği olmayan sayfalar linkler böyle şey olurmu hiç yok pr 6 hit 100bin olcakmış sizce bu hak edilen birşeymi o zaman herkez böyle şey yapsın insanlar aradığını bulabilceklermi bence de banlanmalı içerik olmayan sayfalar google aramlarında çıkması bence hiç doğru değil 100 bin hiti var YAZIK.
içerik olmayan diye bişey yok...
diyelim kullanıcı kitapla ilgili bir arama yapip googleden kekeo.com geldi buradada googlede oldugu gibi kitapla ilgili arama sonuçları cikiyor ve bu arama sonuçlarinda kekeo.com kayitli içerikli siteler bulunuyor! sitelerin kayitlari onaylarinirken buna dikkat ediyordum..

theersin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
xfatihx's niyetim sataşmak değil ama burda haksızssın ve haksız yere hit sağlıyorsun google den hatırlıyorum kekeo.com extreme ye bakıyordum sürekli bir sayfadada tonlarca kelime var uzatmaya gerek yok bence.

iyi çalışmalar.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben öyle bişey yoktu demiyorum ki ve burada tartişiyoruz kimse kimseye sataşmiyor..
senin o hatirladiğin sayfalardaki aramalara tikladiğinda iceriksiz bir sayfaya gitmen mümkün degil neyi ariyorsan onla ilgili siteler arama sonuçlarında karşına çıkacaktır......

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5