Kelime Sayısı Bulma

0
Onaylı Üye
Üye
PHP:
<?php 
$cumle = "Linux serbestçe dağıtılabilen, çok görevli çok kullanıcılı UNIX işletim sistemi türevidir Linux Internet üzerinde ilgili ve meraklı birçok kişi tarafından ortak olarak geliştirilmekte olan ve başta IBM-PC uyumlu kişisel bilgisayarlar olmak üzere birçok platformda çalışabilen ve herhangi bir maliyeti olmayan bir işletim sistemidir."; 
$dizi=explode(" ",$cumle); 
$dizi=array_count_values($dizi); 

$kucult = array_map('strtolower', $dizi); 

array_multisort($kucult, SORT_DESC, SORT_NUMERIC, $dizi); 

print_r($dizi); 

?

0
Onaylı Üye
Üye
e canım benim kütüphane diğe bir postumuz vardı neden oraya yazmadın.

0
Onaylı Üye
Üye
:D
Kayboldu üşendim bulmaya

0
Onaylı Üye
Üye
Kütüphane: http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=29584

DIPNOT: @iyinet e bu konuyu sabitlemesi için özel mesaj göndermiştim ama umursamadı insanların ihtiyacı oluyor bu tür kodlara. kendisinden daha çok önem göstermesini istiyorum.
Aksi takdirde kullanıcılar yararlansın diye verdiğimiz kodlar 2 gün sonra kayboluyor. Buradan bir kez daha aynı şeyi söylüyorum "LÜTFEN KÜTÜPHANE KONUSUNU SABİTLEYİN" .aksi takdirde bir daha yardım yapmak işime gelmeyecek...

0
Onaylı Üye
Üye
Birden fazla bosluk kullanilmissa onlari da sayar bence bu. str_word_count ise yarar tabi neden yaramasin

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Caesar' Alıntı:
Kütüphane: http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=29584

DIPNOT: @iyinet e bu konuyu sabitlemesi için özel mesaj göndermiştim ama umursamadı insanların ihtiyacı oluyor bu tür kodlara. kendisinden daha çok önem göstermesini istiyorum.
Aksi takdirde kullanıcılar yararlansın diye verdiğimiz kodlar 2 gün sonra kayboluyor. Buradan bir kez daha aynı şeyi söylüyorum "LÜTFEN KÜTÜPHANE KONUSUNU SABİTLEYİN" .aksi takdirde bir daha yardım yapmak işime gelmeyecek...

Yanlis hatirlamiyorsam sabitlemistim.
Kusura bakmayin cok mesaj geliyor ozelden, bazen atladigim oluyor, yanit vermemissem lutfen 1 kez daha rahatsiz edin.

0
Onaylı Üye
Üye
hdogan' Alıntı:
Bu konuda detayli aciklama lutfen...

Yani tehdit olarak anlaşılmış bazı kesimlerce özür diliyorum bunun için anlatmak istediğim yaptığım yardımlar verdigim kodlar 2 gun sonra kayboluyor aynı konu hakkında tekrardan sorunlarını yazıyor insanlar farklı başlık altına bu sefer tekrardan aynı şeyi yazmaya üşeniyorum es geçiyorum.

Geri