İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kelimeye verilen linkler

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
arkadaşlar selamlar,
sitelerine hedef kelimelerine link verenler, o kelimede kaçıncı sıradalar acaba?
bence caffein hedef kelime linklerini kullanan siteleri sevmiyor, veya bana özel kıllık yapıyorlar, ben hedef kelimemde şuanda 2. sıradayım ama hedef kelimeme forumda link verdiğimde 400. sayfaya atıyor, sizde durum nedir?

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
bence caffein hedef kelime linklerini kullanan siteleri sevmiyor, veya bana özel kıllık yapıyorlar

abi kelime linkini aynı sayfaya veriyorsan onun için olabilir,kelime ile seo kokan sayfalar ( depresan için ise yazılar ) hazırlayıp o sayfaya ver.

seo kokan: o sayfa da o kelimeyi sıkça vurguladığın sayfalar.

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Ben faydasını gördüm ve görüyorum, bir yazı içerisinde bir link veriyorum

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
sadece kendi sitelerime hedef kelime koyacağım, site aynı site olmamalımı diyorsunuz. Kelimemi başka sitelerde mi yayınlatmalıyım

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
sadece kendi sitelerime hedef kelime koyacağım, site aynı site olmamalımı diyorsunuz. Kelimemi başka sitelerde mi yayınlatmalıyım

abi bir sayfa düşün, mesela;anasayfan www.depresan.net

sen buraya blog,haber,yazı,magazin,spor aklına hangi kelime geliyorsa o kelimeler ile link vermen belli bir süre seni spama sokacaktır.

onun yerine anasayfana bir kaç link aldıktan sonra diğer sayfalarına (yazılarına) link al.ama yazınının içerğinde o kelimeyi vurgulamış ol.

örneğin,ismailin balkonda donmasını anlatan bir yazı yazdın diyelim :D
bu konuya da ismail hakkında link alacaksın

o yazı da ismail'i vurgulaman gerekir,bazen altını çiz,bazen kalın yaz,bazen renkli yaz vs ama ismaili hem başlığında kullan hem de en az iki paragrafta bir olmak üzere ismaili bu söylediğim şekillerde veya aklına gelebilecek başka şekillerde vurgula

sadece bu yazı da yetmez,ismaille ilgili aynı şekilde başka yazılarında olmalı bu şekilde vurgulu.

o zaman ismail yazılarına ismail diye link alırsan hem ismail kelimesinde yükselişe geçersin,hem de diğer kelimelerine de faydalı olur.google aramalarında sende karşılaşmışsındır.bazen bir arama yapıyorsun,asıl senin işine yarayacaklar en üstte olması gerekirken büyük sitelerin konuyla pekte alakası olmayan siteleri çıkıyor :)

dene zamanla faydasını çok güzel bir şekil de göreceksindir,yoksa bir kelime veya bir sayfa ile link kasmanın sonu spamdır

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
açıklama için teşekkürler:D:D:D ismaili de karıştırcam bu işe demekki:D
yanlız ben sadece site içinde kullanmak istiyorum, şu site içi optimizasyon denilen zımbırık, başka sitelerime kelimemi eklemek istemiyorum, hostingcim önermiyor bunu:eek:ha: acaba hiyerarşik menüler mi yapsam

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
açıklama için teşekkürler:D:D:D ismaili de karıştırcam bu işe demekki:D
yanlız ben sadece site içinde kullanmak istiyorum, şu site içi optimizasyon denilen zımbırık, başka sitelerime kelimemi eklemek istemiyorum, hostingcim önermiyor bunu:eek:ha: acaba hiyerarşik menüler mi yapsam

ismail olmazsa olmaz :D

anlamadım abi neyi yapmak istiyorsun da hostingcin önermiyor?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
aynı sunucuda bulunan siteler kendi aralarında link değişimi veya tanıtım yapamazlarmış, mantıksız geliyor bana ama nedenini öğrenicem en uzun zamanda:peh:

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
aynı sunucuda bulunan siteler kendi aralarında link değişimi veya tanıtım yapamazlarmış, mantıksız geliyor bana ama nedenini öğrenicem en uzun zamanda:peh:

bence de mantıksız,o zaman o söylediklerimi site için de yap abi
üç konun olsun;

ismailin_askere_gidisi.php

ismailin_askerligi.php

ismailin_askerden_gelisi.php

burda ismailin askerden gelme olayını üste çıkartmaya çalışacaz

meta descirption:ismailin askerden gelmesi

meta keywords:ismail,asker

tittle:ismailin askerden gelişi

konu başlığı:ismailin askerden gelişi

konu(senin tarzında salllıyorum :D)

lan blog bugün çok heyecanlıyım.benim biricik kankam dostum akrdeşim arkadaşım ismail askerden geliyor,<a href="ismailin_askere_gidisi.php">gidişi</a> beni ne kadar üzmüşse <a href="ismailin_askerden_gelisi.php">gelişi </a> de o kadar sevindiyor.üzülmüştüm çünkü onu uzun bir süre göremeyecektim.artık biramı alıp balkonuma çıktığımda yalnız olacaktım.geneki şansımızdan <a href="ismailin_askerligi.php">ismailin askerliği</a> rahat bir yere çıktıda telefonla da olsa sıkça görüşüyorduk.<b>ismail<b/> benim çocukluktan bu yana arkadaşım.aynı mahallede büyüdük,aynı ortamlarda bulunduk.sadece <u>askerliğimiz</u> ayrı şehirlerde oldu.ne yapalım <font color="red">askerlik</font> vatan borcuydu,eyvallah dedik ayrılığımıza üzüldüğümüz kadar sevindikte aynı zamanda.........

(abi kısa yazdımm ama sen uzun bir şekilde yayarsın ve yaymalısın)

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
bence de mantıksız,o zaman o söylediklerimi site için de yap abi
üç konun olsun;

ismailin_askere_gidisi.php

ismailin_askerligi.php

ismailin_askerden_gelisi.php

burda ismailin askerden gelme olayını üste çıkartmaya çalışacaz

meta descirption:ismailin askerden gelmesi

meta keywords:ismail,asker

tittle:ismailin askerden gelişi

konu başlığı:ismailin askerden gelişi

konu(senin tarzında salllıyorum :D)

lan blog bugün çok heyecanlıyım.benim biricik kankam dostum akrdeşim arkadaşım ismail askerden geliyor,<a href="ismailin_askere_gidisi.php">gidişi</a> beni ne kadar üzmüşse <a href="ismailin_askerden_gelisi.php">gelişi </a> de o kadar sevindiyor.üzülmüştüm çünkü onu uzun bir süre göremeyecektim.artık biramı alıp balkonuma çıktığımda yalnız olacaktım.geneki şansımızdan <a href="ismailin_askerligi.php">ismailin askerliği</a> rahat bir yere çıktıda telefonla da olsa sıkça görüşüyorduk.<b>ismail<b/> benim çocukluktan bu yana arkadaşım.aynı mahallede büyüdük,aynı ortamlarda bulunduk.sadece <u>askerliğimiz</u> ayrı şehirlerde oldu.ne yapalım <font color="red">askerlik</font> vatan borcuydu,eyvallah dedik ayrılığımıza üzüldüğümüz kadar sevindikte aynı zamanda.........

(abi kısa yazdımm ama sen uzun bir şekilde yayarsın ve yaymalısın)

haha güzeldi :D iyi fikir.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
evet buldum olayı, konulara bi süre el koyucam, hem linklendircem hemde acronym etiketi kullanıcam, konulara hedef kelimemi iliştircem ama bu uzun zaman alır :eek:ha: aslında sitemin seoluk bi durumu yok günlük 1 k çekiyor ve hedef kelimemde 2.sıradayım, fazla seo göz çıkartır mı

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
evet buldum olayı, konulara bi süre el koyucam, hem linklendircem hemde acronym etiketi kullanıcam, konulara hedef kelimemi iliştircem ama bu uzun zaman alır :eek:ha: aslında sitemin seoluk bi durumu yok günlük 1 k çekiyor ve hedef kelimemde 2.sıradayım, fazla seo göz çıkartır mı

eğer hitinden memnunsan hiç bulaşma :D :D

mümkün oldukça hedef kelimenle alakalı kelimeleri de kullan sitende;depresan,depresyon,anti depresan,psikoloji,ruh sağlığı

benim olsaydı şöyle yazardım;
ruh sağlığım o kadar bozulmuştu ki ne depresanlar ne antidepresanlar kullandım hiç birisi fayda etmedi.psikolojim yerle bir olmuştu.bende psikolog bir kız buldum onunla evleniyorum böylelikle seans ücretler mi beleşe getirmeyi düşünüyorum :p

bak herhangi bir bilimsel açıklama yok gırgırına yazılmış bir blog yazısı olabilecek türde. yazılarında ara ara böyle kelime oyunları yap abi faydasını görürsün :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
sağol ümitim
ben şimdi gidiyorum akşam görüşürüz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.