İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

keyfinbilir.net domainine teklif geldi

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
şuan çok kararsızım başka arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim. Teklifi verenle yarın tekrar konuşucam

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
of gençliğim of ...

webmaster yaşı yakında 7 yaş sınırına inecek bu gidişle

kuralda bu olur : bu site +7 üstü çocuklar için hizmet vermektedir

Bizi biz yapan (turk) yardim severligimizdir. Ben fransizca almanca ve ingilizce wmforumlarina uyeyim. orda burdaki kadar ozgur degilsin.. Bazi seyleri yavas yavas ogrenilir 12 yildir bende bu isin icindeyim..

Sevgili kardesim parayi almadan domaini satma domaini nerden aldiysan alicak kisi o siteye uye kaydini yapsin transfer et ,yapamazsan iletisim kismindan sorumlu arkadaslara mesaj cek yardimci olurlar..

kendi kisisel dusuncem domaini satma 50 lira cok para degil emek ver daha iyi bir konuma gelirse iyi bir ucrete satabilirsin ..

iyi geceler...

Xlenzer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu domaine 50tl gayet iyi, şahsen domain benim olsa anında satardım.

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
355961001313014133.gif

:kahve:

gerard

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hocam domain isminiz bence harika.yanlız marez tarzda olucak bir domain degil.size o domaini farklı şekillerde degerlendirmenizi öneririm.sonra çok üzülürsünüz...

artı 50 lira için o domaini satmaya deymez.o domainle bence adsenseden ciddi gelir elde edebilirsiniz.

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Domaini satmadım. Zaten hiti de sürekli artıyo ama marez...
Sitede bi tane marez konu var konuya günde 200 kişi googledan giriyo...
Adsense meta taglarımda full oyun yazmasına rağmen kabul etti.Belki forum şeklinde olduğundan biraz göz yumuyolardır ama yakında ban yeriz .
marez kabul eden düzgün reklam firması da yok heralde

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.