İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Keywords + Aranma Hacmi Yüksek Site Satılıktır

Emre Organizasyon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,

Başlangıç: 10 TL
Minimum artış: 4 TL

Öncelikle site ismini vereyim http://www.internettenkazan.net isminden de anlaşılacagı gibi Google`da Milyonlarca insanın arama yaptıgı İnternetten para, İnternetten para kazan, Para kazanmanın yolları vb. Kendi kelimesinin ve benzeri kelimelerinin Aylık aranma hacmi 450 K`idir. Sadece Google Aranma hacminden bahsediyorum.

Domain backorder yapılarak, büyük projelerim için kullanacaktım ama diger projelerimden fırsat kalmıyor. İçerisinde sade tema üzerinde yayınlanmış 12 Adet %100 özgün makale yazdırıldı. 1 Yıllık Hosting alındı, yani Web Hosting sorununuz yok Domain 1.5 Haftalıktır. Ama anında index almakla birlikte Google`dan ziyaretçi almaktadır. Alexa Dünya 5 M Alexa Ülke 54 K ve hızla düşmektedir.

Görünüşte http://www.internettenkazan.net size keywords ama basit gibi bir terim olarak gözükebilir. Sadece para kazanma amaçlı degildir zaten şimdi size açacagınız Subdomainleri sıralayayım.

Hediye.internettenkazan.net ( İnternetten hediye, kazan, kredi kartı bonusları ekstreleri internetten kazanç adına aklınıza neler geliyorsa.)
Para.internettenkazan.net (Baştada belirttigim gibi " internet " ile sadece başlayan kelimelerin dahi milyonlarca aranma kitlesi var."

Bazı farklı kelimelere örnek vereyim bunun gibi yüzlercesi var.

Bilet.internettenkazan.net, Kombine.internettenkazan.net, Kredikarti.internettenkazan.net internetten kredi kartı başvuruları vb.

Proje Adsense üzerinden kazanmak için düzenlemiştim. Ve aylardır düşmesi beklenen bir domaindi. İnternettenkazan.org da bugün düştü sanırım.

Bu kazanç projelerim adına çok şey anlatırdım ama sadece satıp, diger projelerimle ilgilenecegim.

Konu sadece İyinette duracaktır, Multi filan yoktur. Domain İHS`de kayıtlıdır. İlk olarak ticareti olanlara site verilecektir.

Açık arttırmayla satıyorum.

Başlangıç: 10 TL
Minimum Artış: 4 TL

İyi Forumlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.