İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kim Yapar ?

M4HMuT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Merhaba arkadaşlarr bir kaç gün önce bir site aldm ama halen google tanımadı uygun bir ücrete destek olabilecek birisi varmı acaba indexlnmek ytr başka bişy istmyrm...

msn pm atın..

(melisajans.com sitesinde seo işlerini yapıcak sağlam bir arkdş aranıyor..)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
"seo nasıl yapılır?" sorusuna verebileceğiniz bir cevabınız var mı acaba? seo artık herkesin yapabileceği birşey, webmasterlıkla yeni tanışan birisi bunlardan anlamaz ama sizin gibi deneyimli insanların dahi ücretiyle seo yaptırmasını şaşırtıcı buluyorum.

M4HMuT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
"seo nasıl yapılır?" sorusuna verebileceğiniz bir cevabınız var mı acaba? seo artık herkesin yapabileceği birşey, webmasterlıkla yeni tanışan birisi bunlardan anlamaz ama sizin gibi deneyimli insanların dahi ücretiyle seo yaptırmasını şaşırtıcı buluyorum.

hocam şuan patlama var diyeblrm site işlrnde sırada bklyn 3 kodlama ve grafik işleri var kimse madur olmsn diye ugrşyrz..

endream

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bu sitedeki insanları bi türlü çözemedim. Hiçbir şey anlamıyorum :ıslık:

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Aldığın site daha önce Sandbox'a falan mı düşmüştü? İçeriği var mıydı? Google kaydettirilmiş miydi? Sen kaydettin tekrardan? Böyle bir işlem için para teklif etmene gerek yok, çok basit ve temel bir konu bu.

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Eğer siten yeni bir siteyse Google'nin indexlemesi ve sitene info vermesi 1 hafta gibi bir süreyi bulabilir.

Süreyi hızlandırmak için; öncelikle robots.txt oluştur, sitemap ini google webmaster toolstan googleye bildir.

www.google.com.tr/addurl/ bu adrese girerek site adresini ekle, arkasından bir kaç özgün konu gir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.