İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kim yapmışsa güzel yapmış :)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Az önce bana gelen mesajı direk ekliyorum;

Hande mi yener Funda mı arar hayır Seray sever. Bu üçüne önce Nejat işler sonra da Ahmet çakar. Bu geyik Celal'i bayar bu geyiye dayanamayan Ferhat göcer yıllar sonra bunlar tarih olur o tarihi de Gönül yazar Mehmet okur. Bu mesajı 10 kişiye gönderirsen dileklerin kabul olur. Buna da anca Kadir inanır...

:D:D:D

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşım iki tarz espiriye gülersin;

1.Gerçekten kaliteli bir espiridir,
2.Adam o kadar saçmalar ki artık ona gülersin...

Sıcak,Soğuk espiri muhabbeti kapiş?

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hahhhhhhhhhahaahah :D rehberdeki herkese sendlemeliyim

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
işte ben o soğuk espirilere gülmüyorum..
gerçekten berbat be dostum kapiş?

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Kadirizm gibi taşfırın ötesi bir olgu, psikoloji meydana getiren haşin erkek Kadir İnanır kadar "Kim inanır, Kadir inanır" esprisinde güme giden başka biri yoktur sanırım...

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
abowww hemen yollamam lazım 10 kişiye peki ya 20 kişiye göndersek dileklerimiz daha çabuk kabul olur mu :D

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yardı beni :D

Bu da benden olsun :p
birgün bir kuş soğuktan donar,we hızla yere düşer..tam soğktan öleceğni düşünrken ineğn biri üstne scr kuş ck sewinir fakat ordan cıkamaz ötmeye baslar,,o sırada bi kedi gelir kuşu cıkarır kuş tam tşk edecekken kedi onu yerr...! yani neymiiiss???? her üstüne sıcanı düşmanın sanma!! seni her bqtan cıkaranı dostun sanma!! bqun icinde mutluysan ses cıkarmaa;

AksamGunesi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Yardı beni :D

Bu da benden olsun :p
birgün bir kuş soğuktan donar,we hızla yere düşer..tam soğktan öleceğni düşünrken ineğn biri üstne scr kuş ck sewinir fakat ordan cıkamaz ötmeye baslar,,o sırada bi kedi gelir kuşu cıkarır kuş tam tşk edecekken kedi onu yerr...! yani neymiiiss???? her üstüne sıcanı düşmanın sanma!! seni her bqtan cıkaranı dostun sanma!! bqun icinde mutluysan ses cıkarmaa;

Buda güzelmiş :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.