İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KİMSESİZLERİN BAYRAMI YALNIZ GEÇMESİN!

sertac82

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Admini olduğum forumda güzel bir yardım kampanyası düzenlemiş bulunuyoruz. Topladığımız mebla ile alışveriş yapıp çocuk esirgeme kurumu veya darülacezeye (bu sonra belli olacak) genel ihtiyaç yardımı yapacağız.
İsteyen arkadaşlarım sadece yardım eder, isteyenler de en son forum olarak düzenleyeceğimiz organizasyona iştirak eder.

organizasyon hakkında bilgi için tıklayın!

KİMSESİZLERİN BAYRAMI YALNIZ GEÇMESİN!

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Resmiyet yok.Gider bir fakir doyururuz daha iyi.Ya da bağış falan yaparız bir yere.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Burada kimse kimseyi pek tanımaz ve kişiliğini bilmez. Her hangi bir kötü niyet yoksa gerçekten güel düşünmüşsün arkadaşım. Hep ben hep ben dememeliyiz. Diğer insanlarıda düşünememiz gerekli. Umarım herşey çok güzel olur iyi çalışmalar.

sertac82

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 gün içinde 270 ytl ye ulaştık.
eğer tutar belli bir seviyeyi geçerse meblanın büyük bir kısmını direk olarak kuruma parasal bağış yapacağız. makbuz karşılığı tabi ki.. diğer kısmıyla elimizde hediyelerle gideceğiz. katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.

sertac82

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu anda 420 ytl ye ulaştık. yanlız yardımın yapılması konusunda değişiklik oldu. biz yardımı makbuz karşılığı kuruma bağış olarak yapmaya, toplanan tutarın bir kısmı ile de çocuklara hediyeler alarak gitmeye karar verdik.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama unutmuyalımki orda bi çok çocuk var bi kaçını sevirmek diğerlerinin dahada fazla üzülmesine sebep olur ya herkeze hediye alınmalı yada direk makbuz karşılığı bağış yapılmalı bnm düşüncem..

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ama unutmuyalımki orda bi çok çocuk var bi kaçını sevirmek diğerlerinin dahada fazla üzülmesine sebep olur ya herkeze hediye alınmalı yada direk makbuz karşılığı bağış yapılmalı bnm düşüncem..
Haklısın böyle bir olay karşısında birileri üzülürse helede çocuklar üzücü olur. kaş yaaım derken göz çıkarmayın sakın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5