İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kingbonus.de Alman Bonusaktionen Sitesi

sen_emre

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle siteye giriyoruz.. Bonusaktionen : Üye Ol Kazan Tarzı Sistemdir...

Refli Link
http://kingbonus.de/?refid=333&subid=
Refsiz Link
http://kingbonus.de

Ardından Registrieren Butonuna tıklayarak Üye oluyoruz... Örnek üyelik:
attachment.php

Gerekli Alanları doldurduktan sonra üyeliğimizi Tamamlıyoruz... Sonrasında Mailimize gelen Aktifleştirme Mailini tıklayıp giriş yapiyoruz.. Üye olduktan sonra BMV cabrio bonus aktioneni sizede gelirse aşağıdaki gibi yapabilirsiniz.. Bana geldi 0.30 € luk Ben yaptım..
attachment.php

attachment.php

En Son sayfaya geçincede Tikleyip absenden diyoruz.. Mailimize gelen Aktifleştirme mailindeki Lİnke tıklayıp Aktif ediyoruz.. 0.30 € 3-5 gün İçerisinde Konto'muzda ( hesabımızda)...

Siteye Girişi Sağ Üstten

Username
Kısmından yapiyoruz...
Siteye girdikten sonra Sağ tarafta Navi(menü) olacaktır...

Profil : Üyelik Profiliniz
Einstellugen : ayarlarınız (Burayı hiç Kurcalamayınız :) )
Bonusaktionen : İşte bütün üyelik karşılığı € kazanacağınız yer burası üyelikleriniz ve Üye oldğunuz bilgiler Aynı olursa daha çabuk hesabınıza geçer Almanyadan bir adres bulupta yapabilirsiniz isterseniz.. 181 tane var bayağı para eder :)
Alle Tümü demektir Dilerseniz ordan yapin dilersenizde Teker teker İstediğiniz bölümlerden üyeliklerinizi yapın...
Suche : Ara demektir.. Boş bir menü :D
Teilnahmen : olduğunuz üyelikler Yani onaylanan üyelikler buraya geçecektir.. ordan görebilirsiniz kaç tane yaptığınızı...
Auszaglung : Para isteme yeridir.. en az 10 € olunca Paypala isteyebileceksiniz...

Sitelere Kayıt olurken Genelde Karşınıza Çıkacak Terimler Vardır :

Mitmachen , Anmelden , Registrieren Bunlar üyelik Anlamına gelir
Vorname : İsim
Nachname : Soy isim
Strasse , Straße : Adrestir Sokak adresi
Geburtsdatum : Doğum tarihi
Andere : Cinsiyet
Teilnehmen Ve türevleri : Onayla demektir..
ja: Evet
Nein: Hayır

Tavsiyem : Gewinnspiele Bölümündeki Bütün Bonusaktionenleri yapmanızdır.. Çünkü onlar hesaba hem hızlı geçer hemde Kolay yapilanlarıdır.. Diğerlerinde %25 felan dedikleri mesela okey sitesi orada oynayacağınız oyunun %25 ini verir.. Cebinizden para çıkar yani.. 1€ ve altındakiler böyle değildir genelde o yüzden yüksek rakamları sallayın...

Örnek Anlatım:
Siteye Girdik. Sonrasında Bonusaktionen Bölümüne giriyoruz... Oradan Alle dersek Tümü Çıkar.. Ben Gewinnspiele Diyorum Oradan Örneğin Sony Gewinnspiel Diyorum.. Tıkladığımda Önüme gelen sayfadaki Sony Gewinnspiele Resmi Var üstüne tıklayarak Üye olacağım Siteye Yönlendiriyorum.. Üyeliğimi Tamamladıktan Sonra Resme tıkladığım Sayfada En altta Nicht erfasste Teilnahmen hier melden.
Bölümü Var oradan Da Üye oldğumuz E-maili Girerek Onaylatılmasını Seçebiliyoruz.. Tabiki Üyeliğimiz onaylanmadıysa.. 2-3 gün Bekledikten sonra... Kolay gelsin...

Sorunlarınız için tekrar burada olacağım.. Hepinize Kolay gelsin Bol kazançlar...

Refli Linkten üye olup Bana yardım edersiniz umarım... bu anlatıma bir Teşekkür olur...

http://translate.google.com.tr/translate_t#de|tr|

Çevirilerinizi burdan yapabilirsiniz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.