İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kısa bi çeviri lütfen

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
mrb arkadaşlar kısa bi çeviriye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin

"merhaba aylık host ücretini yatırmak istiyorum ama kullanıcı panelinden kredi kartı işlem menüsünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim "

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Hi,
I want to make payment of this month but i couldnt find the Credit Card process menu on user panel. Please can you help about this.

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ödemeyi paypalla yapmak istiyorum ama aşagıdaki uyarıyı veriyor tam olarak ne demek istiyor acaba

This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.