İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Kişisel Blog İçin Bu İstatistik Sizce İyimi ?

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Site Daha 1 Aylıktır

180y6.png

Bu Da Google Analyticsde Ziyaretçi Göstergesi

180yp.png

Günlük 200 Tekil Ziyaretçi Artıyo Devamlı

Sizce Kişisel Blogumun İşlevi Nasıl Gidiyo İyimi Kötümü Yorumlarınızı Merak ediyorum

Sitemi Merak edenler Web Anasayfamdan Bakabilir (Hani İtibar Puanı Falan Varya Onun Altındaki Ev İşaretinden :p )

surzal1453

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir aylık olmasına rağmen bence oldukça iyi. Grafik ümit vaadediyor.
"Wordpress Tüm Seo Düzenlemeleri" diyen, Seo hizmetleri veren birinin sorması tuhaf geldi :)

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
Bir aylık olmasına rağmen bence oldukça iyi. Grafik ümit vaadediyor.
"Wordpress Tüm Seo Düzenlemeleri" diyen, Seo hizmetleri veren birinin sorması tuhaf geldi :)

: ) ben sadece siteyi düzenliyorum. site düzenlemesine göre hit değil içerige göre geliyor : ) gereken herşeyi yaptım işte

yorumunuz için teşekkür ederim :)

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
Güzel gidiyor
Başarıların devamı dileklerimle. :)

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site 1 aylık maşallah 2k indexi var. Bence çok hızlı ilerlemişsiniz. Hitiniz de 1 aylık bir site için çok yüksek.

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
alexa ıyı dusmus ziyaretcılerın baya vakıt gecırıyor sanırım bunu kullan ıcerıklerde hep onlara soru sorar gıbı yazıya devam et " sizce,sizin dusuncelerınız ne olurdu,fikriniz nedir vb1" gibi yazılarını okuyanlara sorular sormaya calıs yorum dakı artısı goreceksındır ve bunun cok faydasını gorursun ..

ki gunumuz de arkadaşlar yorum alabilmek için bedava domain cart curt cekilişi yapıyor.

başarılar.

q72

0
Yasakli Uye
Reaction score
15
alexa ıyı dusmus ziyaretcılerın baya vakıt gecırıyor sanırım bunu kullan ıcerıklerde hep onlara soru sorar gıbı yazıya devam et " sizce,sizin dusuncelerınız ne olurdu,fikriniz nedir vb1" gibi yazılarını okuyanlara sorular sormaya calıs yorum dakı artısı goreceksındır ve bunun cok faydasını gorursun ..

ki gunumuz de arkadaşlar yorum alabilmek için bedava domain cart curt cekilişi yapıyor.

başarılar.

yorumunuz için teşeşkkür ederim uygulucamdan emin olun : ) bu arada dünkü hitim de 200 tekil arttı : )

18q64.png

aslantr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Güzel fena değil , zamanında bendede blog vardı , iyi yerlere gelebilir herkes.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.