Kişisel Bloguma İsim.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Arkadaşlar kişisel blog açmayı düşünüyorum. Blogda webmaster dünyasından teknolojiden birazda kendimden bahsedicem. Daha önce vardı bi blogum ama kapattım yani birazda mecburiyet diyelim. Herneyse sizden istediğim bana isim önerisinde bulunmanız.

" Ee buraya yazarsak başkası regler " dediğinizi duyuyorum sanki :) Sizin söylediğiniz isimlerden hoş olanlar arasından birisini seçicem işte tabi başkası hemen reglemezse reglersede canları sağolsun. Maksat hemde bi kaç bişeyler paylaşılsın forumda :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
86
sirblog.net mesela (bkz: nickiniz)

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Evet güzel isimler cvplar için teşekkürler arkadaşlar. Daha başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
webahmet.com
ya da net.

ahmet'in yerine kendi ismini koyabilirsin.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
websir.com düşündüm bende. Web Sırları gibi bir başlıklada dikkat çekilebilir. Reglesem mi ne yapsam :p

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
güzel öneriler gelmiş...

websir hem biraz ilginçte olmuş. Daha güzel öneriler gelmezse bu değerlendirilebilir bence.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Aklımda birkaç isim vardı zaten. websır'da eklendi. Güzel olabilir aslında.

Kavi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sirweb boşsa bence bu güzel ama doludur; sir web :) sir alex ferguson varya hani onun gibi :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5