G
GokhanKara
Misafir
Merhabalar ..
Farklı bir sektör ile karşınızdayım..
Boş veya Dolu = CD veya DVD üzerine istenilen özelliğe göre ;
Bastırdıklarım CD - DVD Uyumlu yapışkanlı baskıdır.Tamamı kalın ve kalitelidir.
A4 Boyutundadır , orta kısmında yuvarlak bir kısım kalıyor. O kısımada istenirse kücük notlar düşebiliyorum. O yuvarlak ise CD - DVD leri zarfa koyduğunuzda zarfın arka kısmına açılmaması için yapıştırabiliyorsunuz
5 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 5 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 10 TL
10 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 10 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 20 TL
25 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 25 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 45 TL
50 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 50 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 80 TL
100 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 100 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 150 TL
200 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 200 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 290 TL
Çoklu siparişlerde indirim uygulanabilir.
Örnek Çalışmam :
( Buradan Bakabilirsiniz .. Kendi Projem için tasarladım ve bastırdım. Orjinal ve marjinal oldu
)
CD - DVD Özellikleri ;
Marka : Princo
Boyut : 4.7 GB sp 120 Min
Up to 16 x Speed
Türkiye'nin hemen hemen her yerine kargo ( PTT Kargo ) : 5,5 TL 'dir.
Kargo alıcıya aittir. İstenilen firma ile gönderilebilinir.
CD - DVD Stoğuna göre min : 1 - max : 2 iş günü içerisinde tarafınıza gönderilmiş olur.
Ödeme Şekilleri ;
Garanti Bankası - İşbankası - Halkbank - Vakıfbank - Paypal - %10 Komisyonlu ( Sanalpazar - GG Satışı açılabilir )
Sipariş ve detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız ..
Konu multidir.
Teşekkürler , Saygılarımla ..
Farklı bir sektör ile karşınızdayım..
Boş veya Dolu = CD veya DVD üzerine istenilen özelliğe göre ;
- Kişiye özel tasarımlar ( Kendinizin, Ailenizin , sevdiklerinizin resimleri )
- Kuruma özel tasarımlar ( Firma logoları , Müşteri Portfolyo sunumları için )
- Özel günlere öze tasarımlar ( Anneler günü , Babalar günü , Sevgililer Günü vb. )
- Farklı düşünce ve tarzlara uygun tasarımlar.. ( Maskot , Karakter vb. )
- Hiçbir sınırlandırma bulunmamaktadır.İsteyene yani fikir bulamayana her türlü yardımcı olabilirim.
Bastırdıklarım CD - DVD Uyumlu yapışkanlı baskıdır.Tamamı kalın ve kalitelidir.
A4 Boyutundadır , orta kısmında yuvarlak bir kısım kalıyor. O kısımada istenirse kücük notlar düşebiliyorum. O yuvarlak ise CD - DVD leri zarfa koyduğunuzda zarfın arka kısmına açılmaması için yapıştırabiliyorsunuz

5 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 5 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 10 TL
10 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 10 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 20 TL
25 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 25 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 45 TL
50 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 50 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 80 TL
100 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 100 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 150 TL
200 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 200 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 290 TL
Çoklu siparişlerde indirim uygulanabilir.
Örnek Çalışmam :
( Buradan Bakabilirsiniz .. Kendi Projem için tasarladım ve bastırdım. Orjinal ve marjinal oldu

CD - DVD Özellikleri ;
Marka : Princo
Boyut : 4.7 GB sp 120 Min
Up to 16 x Speed
Türkiye'nin hemen hemen her yerine kargo ( PTT Kargo ) : 5,5 TL 'dir.
Kargo alıcıya aittir. İstenilen firma ile gönderilebilinir.
CD - DVD Stoğuna göre min : 1 - max : 2 iş günü içerisinde tarafınıza gönderilmiş olur.
Ödeme Şekilleri ;
Garanti Bankası - İşbankası - Halkbank - Vakıfbank - Paypal - %10 Komisyonlu ( Sanalpazar - GG Satışı açılabilir )
Sipariş ve detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız ..
Konu multidir.
Teşekkürler , Saygılarımla ..