İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kişisel ya da firma siteleriniz kurulur hitlendirme çalışmaları yapılır

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
Sevgili arkadaşlar. Çeşitli site satış konularımdan bana ulaşan bazı arkadaşların site kurma konusunda sıkıntıları vardı ve ben de wordpress konusunda biraz olsun uzmanlaşmış olarak görüyordum kendimi.Bu arkadaşlara site yapmaya başladım.Hatta öyle ki site yaptığım doktorun sitesini gören diğer doktorlar da geldi bana site yaptırdılar. site dediğim sıfırdan kodlama falan değil. Wordpress scripti bilenleriniz bilirler. ben bu scripti aldım kişinin isteğine ögre uygun bir tema koydum gerekli seo çalışmalarını yapıp kişiye siteyi nasıl kullanacağını anlattım. daha sonra siteye belli aralıklarla konu girdik ve site kısa süre içerisinde anahtar kelimelerimizde ilk sayfalara doğru yükselmeye başladı.

Ben bu işlem için astronomik fiyatlar istemiyorum. çok büyük şeyler de vaadetmiyorum.

bir adet sitem olsun kullanmasını da öğreneyim.karmaşık olmasın basit olsun üstelik türkçe paneli olsun diyorsanız benimle iletişim kurunuz.

sadece wordpress sistemi üzerine site kuruyorum.isteyene forum da kuruyorum ayrıca domain ve hostu nereden alacağınızı da öğretiyorum .püf noktalarını gösteriyorum.

ücretlendirmeye gelecek olursak

sadece site kurulumu uygun tema seçimi ve belli başlı eklentilerle seo ayarları için aldığımız ücret sadece 50 tl

bunun yanında belli konularda 100 adet rewrite( başkası tarafından yazılmış makalelerin yeniden yazılması işlemi) makale için 100 tl

ayrıca çok çetin rekabeti olmayan kelimelerde ilk sayfaya getirme garantisi 300 tl ile hizmet vermekteyim.

iletişim için : [email protected] a mail atabilirsiniz.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
konu sürekli aktiftir. wordpress drupal ve jomla ve daha başka her türlü script kurulumu ve ayarları itinayla yapılır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.