Ben bunu yeni gördüm, arama sonuçlarına müdahale edilebiliyor.şimdilik sadece google.com dan yapılan aramalarda geçerli
Bu olay biz webmasterları ne kadar nasıl etkiler? bence bu dalgalanmaların kaynağında bu yeni sistem yatıyor
![]() |
![]() |
Google, gizliliğinize büyük önem vermektedir ve kişiselleştirme işlemlerini tasarlarken gizliliği göz önüne almıştır. Bütün bilgilerin Google sunucularında güvenli bir biçimde depolandığından emin olarak ve kişiselleştirme için kullanılan bilgilerin denetimini size vererek, gizliliğinizi korumak için proaktif adımlar atmış bulunuyoruz. Örneğin, Web Geçmişi'nde istediğiniz zaman arama etkinliklerinizin toplanmasını durdurabilir, geçmişinizdeki öğeleri kaldırabilirsiniz.
Gizlilik uygulamalarımız konusunda daha fazla bilgi için, lütfen Google'ın gizlilik politikasına bakın veya gizlilik hakkındaki videomuzu izleyin:
Bence bu olay google sıralamanın geleceğini belirleyecek, yani backlink pagerank dmoz tarihe gömülüyor.Biz bu sistemde de yukarda kalmanın yolunu buluruz fakat önemli olan ilk olabilmekhadi bakalım bilgi toplamaya devam
Ntvmsnbc nin sitesinde Gmail ile ilgili haberler yerini alabildiğine göre yeterli kayıtlı kullanıcı sayısını topladığını varsayıyorumBuda manipule edilebilir. Iyinet'e katılıyorum öncelikle bu bildirimleri (kullanıcıların kendi tercihlerini) toplamış olmaları gerekiyor ki algoritmaya dahil edip sonuçları buna göre çıkarsınlar. Ayrıca google'ın kayıtlı kullanıcı sayısınıda bu noktada artırmış olması gerekiyor, artırdı varsayalım kullanıcıların (sürekli) login olması gerekmezmi?..
Uzun iş..
Ntvmsnbc nin sitesinde Gmail ile ilgili haberler yerini alabildiğine göre yeterli kayıtlı kullanıcı sayısını topladığını varsayıyorumlogin için insanların gmaillerine giriş yapmaları yeterli