Yardım Kısıtlıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Üye
sevgili yönetim
-günlerdir kimseye rep veremiyorum, özellikle rep vereceğim kişilere rep veremiyorum. Başkalarına rep vermemi söylüyor sistem
-prestijlerden Xman'a profil mesajı atamıyorum, aynı şekilde Oğuz'a da
bu neden oluyor? kendilerimi kapatıyorlar profillerini?
yardım lütfen, bu konuyu açmıcaktım ama belki bu konudan muzdarip üyeler vardır

edit: onaylı üye resmi çıkmıyor

2
Onaylı Üye
Üye
onaylı Resmi şu an itibari ile bendede görünmüyor şafak abi.

Rep sistemine gelince o konu hakkında bilgim , yok duvar ı açma konusunda profil gizliliği var üyelerde dahi profil gizliliğini ayarlayabilir.

0
Onaylı Üye
Üye
repte aynı kişiye belli kriterlerde sıklıkla veremiyorsunuz.Birkaç kişiye daha verip (tahminen 5 kişi) tekrar verebilirsin.Hep böyleydi bu.Mesajı bilmem , onaylı üye resmide bende de çıkmıyor.

Onaylı Üye
Üye
iyi de mathi, ben neden başkasına rep vereyim ki? ben istediklerime istediğim zaman rep verebilmeliyim, bu bir ayar mı yoksa vb nin düzeltilemez bi ayarımı, canımı sıkıyor çünkü

0
Onaylı Üye
Üye
Benimde 2 itrader güme gitti.

Olumlu 7 9 9

ama görünen 7.

aynı kişi ile ticaret yapmayacağım bir daha :)

0
Onaylı Üye
Üye
Cx Lanet ile de görüştüm bu konuyu daha önce yapılmış birşey yüzünden olmuş. 9 tane olumlu bildirimim var hatta escasmu ile kaç kere uğraştık. Olumlu bildirim geliyor ama işlemiyor. Normalde 9 olması lazım.

Sanırım itrader su istimal edilmesin diye, aynı kişiyle belirli bir süreden sonra tekrar ticaret yaparsan + alıyorsun.

0
Onaylı Üye
Üye
Cx Lanet ile de görüştüm bu konuyu daha önce yapılmış birşey yüzünden olmuş. 9 tane olumlu bildirimim var hatta escasmu ile kaç kere uğraştık. Olumlu bildirim geliyor ama işlemiyor. Normalde 9 olması lazım.

Sanırım itrader su istimal edilmesin diye, aynı kişiyle belirli bir süreden sonra tekrar ticaret yaparsan + alıyorsun.

evet doğrudur.

Onaylı Üye
Üye
rep vermeyi öğrendim :bira:
biraz ekşın yapmak gerekiyormuş:D

Onaylı Üye
Üye
sorun sizin bana rep vermeniz değildi, ben kimseye veremiyodum, ama hallettim, tek sorunumuz onaylı üye resmilerinin çıkmaması

0
Onaylı Üye
Üye
Yahu itrader yine işlemiyor :) Töbe töbe bilmediğimiz ayrı bir kural mı var e-ticaret puanı almak için?

0
Onaylı Üye
Üye
Evet. Az önce e-ticaret bildirimi yaptım. Puan artmıyor. Mudahele edilebilir mi acaba?

0
Onaylı Üye
Üye
Valla verilmeyen +3 itraderimin işleme geçmesini talep ediyorum forumdan. Can sıkmaya başladı artık.

0
Onaylı Üye
Üye
Hayır yani kendimce kısa aralıklarla ticaret yapan biriyim, ve karşımdaki insana bu güveni ticaret puanımla sağlıyorum. Hadi 1 olur, 2 olur ama bu fazla. Acilen itraderlerim işleme geçmeli ve bu sorun çözülmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri