- Açılan Konu
- 327
tolgahat' Alıntı:çincem yok ama herhalde şunu anlatmaya calısmıslar. en azından ben oyle anladım ve sevindim.
Seni muzik ve efektlerle o anı yaşamaya itmişler. sonra kelebek bocek zebra falan gösterip ( şuanda olanlar ) ne kadar şanslı ve güzel bir dünyada yaşadığımızı işlemişler sanırım. en sonunda sevinen çinliler falan. güzel yani. Bu aynı şeye benziyor:
Kendine 10 dakika ayır, gözlerini kapat ve kendi cenaze törenini düşün. oradasın ama onlara seslenemiyorsun. son birkez sarılma şansın kalmadı. Ağlıyorlar sevdiklerin. ama elinden birşey gelmiyor. geri dönüşü olmayan bir yoldasın artık.. sonra gözlerini aç. sevdiklerin yanında. gibi gibi.
Kesinlikle 2029 daki senaryo degil. 2029 da düsecek olan göktasi 415m boyutunda. Ve düsme olasiligi 1:60. Nasa önlemini aldi. 13.04.2029 yilinda gelecek.dsgnr' Alıntı:Bu Kıyamet senaryosu değil2029 da mı ne bir gök taşı çarpacak ya onun senaryosu
trextra' Alıntı:Herkes öleceğine göre endişe etmenin manası yok![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.