İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kıyamete 3 Saat Kaldı

WebmasterTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu Gece Gökyüzünde Şölen Var

Yılın en görkemli meteor yağmurunun bu gece gözlemlenmesi bekleniyor.

Kuzey Yarıküre'de izlenecek olan, kısmen de Güney Yarıküre'de gözlemlenecek meteor yağmuru, Ay'ın yeni ay biçiminde olması nedeniyle az ışık vermesinden ötürü daha net izlenebilecek.

İngiltere Kraliyet Astronomi Topluluğunun haberine göre, Swift Tuttle Kuyrukluyıldızı'nın kuyruğunun bıraktığı parçacıkların Dünya atmosferine ulaşması nedeniyle saatte 60-100 arası yıldız kayması görülebilecek. Parçacıkların büyük bölümünün bir tahıl tanesi büyüklüğünde olmasına karşın, atmosfere saatte 216 bin kilometre hızla girmeleri nedeniyle yıldız kayması izi oluşuyor.

Bu gökyüzü olayı bu gece saat 01.00 dolayından başlayarak sabah gün ağarmasına değin izlenebilecek.

Kaynak:Sabah Gazetesi

Adam bundan bahsediyor herhalde meteor yağmurunu bize kıyamet diye yutturacağını sanıyor :D:D

NetWork

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Asıl tehlikeli olan, kıyamet kopupta kazara hayatta kalırsak ne olacak? dünyayı kurmak için en baştan başla uğraş dur. Bu arada kalanın aklında olsun, önce tekerleği icat etmesi lazım :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Kıyamet koparsa ben şu natonun türkiyeye yaptırdığı sığınaktayım .Gelirsiniz parti yaparız :D

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Geriye bi ben kalırsam endişe etmeyin, bir tane havva "zula"ladım kıyamet sonrası için :)

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Asıl merak ettiğim yarın o eleman tv ye çıkınca nasıl bir açıklama yapacak? Millet 15 dakika meşhur olabilmek için neler yapıyor. Yazık...

Silence-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
26
Şimdi sizde bu çapulcuya inaniyor musunuz?

Peygamber Efendimiz (sav)’in hadislerinde birçok kıyamet alameti haber verilir. Bunlardan bazıları Hz. İsa’nın yeryüzüne ikinci kez gelmesi ve Deccal’i öldürmesi, Hz. Mehdi’nin ortaya çıkması ve tüm dünyada İslam ahlakını hakim kılması, Güneşin batıdan doğması, Dabbet-ül arz’ın ortaya çıkışı ve dumandır. Savaşların, anarşinin, fakirliğin, zinanın, fuhuşun, cinsel dejenerasyonun artması, doğal afetlerin ve depremlerin sıklaşması, Kuran ahlakının terk edilmesi, sahte peygamberlerin ortaya çıkması da Peygamberimiz (sav)’in haber verdiği diğer kıyamet alametlerinden bazılarıdır.

T

trgy

Misafir
gökte bile birşey olmadı tsi saati ile. :p baktım bide o kadar havaya boynum ağrıdı :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.