İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kizlar seni bekliyor !!!!

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
neden kadınları spama alet ediyorlarki ?

kadınlar tam tersi ,hiç böyle boş konularla uğraşmazlar..bu konular erkeklere mahsus diye düşünüyorum..

çünkü erkeklerimizin çoğu sasu gibi düşündüğü için...................katılıyormusunuz

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
neden kadınları spama alet ediyorlarki ?

kadınlar tam tersi ,hiç böyle boş konularla uğraşmazlar..bu konular erkeklere mahsus diye düşünüyorum..

çünkü erkeklerimizin çoğu sasu gibi düşündüğü için...................katılıyormusunuz

hehehe olmaz alet etmeden çoğu kullanıcı erkek ve bu kulanan erkeklerin yarısı kız delisi
yaa bide ben hiç bi yere eklemesemde gelmeye başladı bu mesajlar gmail de görseniz günde 1000 e yakın değişik yerden mail geliyo sıkıyo artık

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bu arada bu spam sanırım softreklam.com'un ta kendisinin..

üstteki iyinet reklam bar'da ki siteye bakarsanız ve spamda ki referr'a ''soft3''

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
olayı anlamayanlar tıklayıp giriyor zaten.. zaten çoğunluğu bayanlardan oluşan güzel bi ortam yakalamış olan bi site (hele ki oyun sitesi :?) öyle kimseyi çağırmaz, sapkınları toplamaz..

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.