İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kızlar

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
İzmire 1 ay önce falan geldim.Ama harbi denilenler kadar varmış kızları güzel ve bi okadar dengesiz:p.Naapmam gerektiğine bi türlü karar vermedim , bi çok iyiler sende yaklaşınca bozuluyolar , sen kötü olunca dahada yaklaşıyolar(bir değil iki değil):) Hayır izmirdeyim ve 1 aydır yanlızım:( izmirli erkekler bi el atın şu garibana , tüyo verin

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Manisada yaşıyorum dün izmirdeydim genelde haftada 1 kıza aşık olurum :D

izmirde 1 gün kaldım 5 kıza aşık oldum yahu :p

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
İzmire 1 ay önce falan geldim.Ama harbi denilenler kadar varmış kızları güzel ve bi okadar dengesiz:p.Naapmam gerektiğine bi türlü karar vermedim , bi çok iyiler sende yaklaşınca bozuluyolar , sen kötü olunca dahada yaklaşıyolar(bir değil iki değil):) Hayır izmirdeyim ve 1 aydır yanlızım:( izmirli erkekler bi el atın şu garibana , tüyo verin

Nasıl ya :S

Şaka dimi...

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
manken gibi de tanışmak sorun oluyo geliyoruz kısa süreli kalıp tekrar geri dönüyoruz uff ulen bizim manisanın kızlarına kalıyoruz gene :( :p

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Yakın zamanda ben de bir İzmir çıkartması yapmak istiyorum, geçen bayramda doyamadım. Kız olayı zaten default geliyor İzmir'de :) Bir de Sahil Evleri diye bir yer varmış, arka bahçeden petrol çıkarsa oradaki Florida tarzı villalardan bir tane yaptırıp kapatıp vücudu yerleşeceğim oraya.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.