''Kızları anlamak'' çook güzel konu olmuş bende şu 3 haftadır bu konu üzerine yoğunlaşıyorum![]()
Birinden hoşlaniyordum ona olan ilgimi açıkladım onun cevabı ise; üniversite aşklarına inanmiyorum oldu.. Eyw dedik..
Ama hala aynı arkadaş grubunda olduğumuz için görüşüyoruz aynı ortamda durmadan diğer arkadaşlara sevgilisinin olmadığından yakınıyor..
Gelde çıldırmaa gelde kızları anla of off gelddeee içmee ya!![]()
sizin için fabrikadan gidip 35lik rakı alcam adreslerinize kargoluycam
bknz : tkrdg da oturuyom
Kişisel abicim, vallahi kişisel...
Biliyorum, imkansız. Hatta delirmek için güzel bir konu "Kızları Anlamak". Ama güzel kardeşlerim, bu konu hakkında biri kitap yazarsa, bütün sülaleye aldıracağım söz. Bütün sitelerimde reklamını yapacağım bu kitabın. Uyurken yastığımın altında, otobüste koltuğumun altında, ortamda gözümün önünde olacak bu kitap.
Hey, öyle bakma! Hiç, bir kız seni çıldırtmadı mı dostum?
Yav, deli gibi hoşlanıyor senden, ama söylemiyor. Senin de ondan hoşlandığını biliyor. Ama duymak istiyor. "Sen söyle, ben de söyleyeceğim" diyorsun, tavır yapıyor. Siz buna "trip" diyorsunuz. Ulan söylüyorsun, "Senden hoşlanıyorum galiba" diyorsun, cevabı şu oluyor; "Ben de öyle galiba."
Ulan, vallahi çıldırtır bunlar adamı. Ya çok soğukkanlı yaratık bunlar ya da kızlara özgü bir davranış şekli var. Ulan, ben 5000 takla atmışım, galibası mı kalmış bu işin?
Eh, biraz kişisel oldu. Ama baştan uyarmıştım "kişisel" diye. Bağırın, çağırın bu başlıkta kızlara. Rahatlayım güzel kardeşlerim. Vallahi bak, işe yarıyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.