İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

knightonline yardım!

D

Derebeyi

Misafir
arkadaslar oyunun cd sini evde buldum yukledim. Zipli dosyadan çıkarttıktan sonra Knight Online Client 'e tikladim şöle bi hata verdi;
Cannot connect to update server böle bişi çıktı ne yapmam gerek bilmiyorum... bi yardim ederseniz sevinirim. :(
Simdiden tesekkurler.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
clientte sorun yok sadece sunucuya baglanamiyor düzelir yakında.

D

Derebeyi

Misafir
ya bu arada problemi anladım sanırım bendeki peatch 1327 şu andak ipetch 1459 olması gerekiyormuş bunu nerden indirebilirim :(

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
kendisi indirecektir onu. şu anda sunucuya güncelleme için bağlanamıyor hatası veriyor. biraz beklersen bağlanacaktır.

U

umurcan

Misafir
bağlanmamasının sebebi bilgisayarında yüklü olan firewall programları da olabilir

D

Derebeyi

Misafir
bnde zaten cok az yuklu program var dreamweaver , photoshop , web page maker fln bide bazı virüs koruma programları... Biraz bekliyorum gene ayni hatayı veriyo acaba hic beklemeden surakli yenilesemmi?
Bu arada clinete yeniden tikladim xpatch gibi bisi yukledi ama oda surekli FtpOpenFile error die ahata veriyor hic bisi anlamadim valla :(

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
server boşken gece 2 3 gibi denersen daha şanslı olabilirsin sanırım...

D

Derebeyi

Misafir
kaspersky gibi bişi yok antivirüste yok ad-Awere Se personel var sadece virüs programı olarak :(

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşım aynı sorunu int. cafesi olan arkadaşım yaşadı.
1459 indirdik yükledik sonra oyunu açtığın an patchleri indirdi yükledi ve bağlandık.Bunları gece 10 gibi yapmıştık :)
1459 indirip kurdun mu?

D

Derebeyi

Misafir
yok bn indirmedim evde cd sini buldum onu kurdum peatch benimki 1327 1459 u nerden yuklicem bilmiom oyunu yukle diom onuda yapmıyo anlamadım gitti :s
download.com da problem var :( tum sansizliklar beni buluyo

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok bn indirmedim evde cd sini buldum onu kurdum peatch benimki 1327 1459 u nerden yuklicem bilmiom oyunu yukle diom onuda yapmıyo anlamadım gitti :s
download.com da problem var :( tum sansizliklar beni buluyo
Aynı sorun arkadaşımın başına gelmişdi.Bak şimdi aşağıdaki adrese tıkla Download tıklayınca inmeye başlayacak.Şimdi denedim iniyor.Yükleme yaparken eskisini silip bunu kuracak ve ilk açmanda patch indirip yükleyecektir ondan sonra oynayacaksın.
Geçen hafta senin başına gelen 50 pc'nin başına geldi.Tek tek kurdum ezberledim herşeyini ;)
http://www.download.com/3000-7541_4-10568663.html

D

Derebeyi

Misafir
Evett indiriyo :) peki tahmimnen ne kadar surede iner su na pc en fazla max. 3 saat acik durabilir malum abimle ayni odada kaliyoz oda sabah kalkıp işe gidiyor ve pc yi kapatttırıyor !!! :mad:

U

umurcan

Misafir
1 mbit lik adsl in var ve saniyede 100 kb indirdiğini düşünürsek dakkada ortalama 5.5 mb inse 1 satte rahat bitmesi lazımdı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.