Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yuvam diyince aklıma lise yıllarım geldi, 5 sene sabancı anadolu teknikte okumuştum Ben okula başladığımda yuvamın yollarında inekler otlardı, sene 1999
Yuvam diyince aklıma lise yıllarım geldi, 5 sene sabancı anadolu teknikte okumuştum Ben okula başladığımda yuvamın yollarında inekler otlardı, sene 1999
biz de ilk taşınanlardanız şubat 2000de.. her taraf çamurdu... okulun oralarda alikahya taraflarında dediğin gibi inekler falan otlardı hey gidi günler hey.. şaka maka 9 sene olmuş buraya taşınalı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5