İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Komple Siteler Satılık

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Başlık açma zamanım Geldi. Az Çok Herkes biliyor Adsense Hesabim Kapatıldıgından artik domainlerimi çıkartıyorum cogunu.

1.www.2ev.net = 50YTL yabanci 10-15hiti var.
2.www.poruka.net = 30YTL yabanci hiti yok.
3.www.sevsene.com = 200YTL 1000tekil ortalama gunluk
4.www.liselikiz.net = 200YTL 1500-200tekili var adsensede yer almadi.
5.www.bayanlar.net ="En yuksek teklif veren" 4000-6000tekili var

Domainler Hakkında Açıklama :

1. www.2ev.net pr2 ALEXA Backlink 135sayfası indexli

2.www.poruka.net pr2 BacklinkALEXA 102 sayfası indexli

3.www.sevsene.com pr3 ALEXA Backlink 238 sayfası indexli

4.www.liselikiz.net pr1 ALEXA Backlink 147sayfası indexli

5.www.bayanlar.net pr3 4olcakti hala guncellenmedi ALEXA Backlink 379 sayfası indexli

Yeterince açıklama yazdı. Sitelerin hiçbirinde spam sayfa yoktur.Hitlerin Büyük bölümü Googleden gelmektedir.Isteyenlere sitenin içerigi ile beraber aynı fiyata verecegim bayanlar.net/liselikiz.net/sevsene.com bu 3 domain hakkında ufak pazarlıklar olabilir.

irtibat icin "[email protected]" adresine mail atabilirsiniz.

"Bu Basligi arkadasimin uyeligi ile yazıyorum kendi uyeligim yok burda."

G

guajira

Misafir
Turkeywebnet' Alıntı:
www.2ev.net sanirim google adsense den ban yemis,aciklayabilirmisin acaba?

Arkadaşın ne yazdığını tekrar oku istersen::

drstranger' Alıntı:
Evet Arkadaşlar Başlık açma zamanım Geldi. Az Çok Herkes biliyor Adsense Hesabim Kapatıldıgından artik domainlerimi çıkartıyorum cogunu.

Satma sebebi zaten "adsense" den atılmış olması.

T

Turkeywebnet

Misafir
Pardon zaten igneliyici amacla sormamistim,kusuruma bakmasin,o kismi okumamistim.

I

iyiyureklim

Misafir
slm

Evet arkadaşlar başlığı açan benim Arkadaşın uyelikle açmıştım şimdi kendi adıma açtım böylece sorulara ben cevap verebilirim.

Bu arada yazmayı unutmuşum Bu sitelerin satışı bu fiyatlar 1hafta geçerlidir.

I

iyiyureklim

Misafir
Arkadaşlar açıkcası "Bayanlar.net" için düşündügüm son fiyat 550YTL ki o fiyatı hakketini inanıyorum Alacak kişi zaten siteyi komple verecegim.Hitleri cogu googleden geliyor ve sürekli aynı sekilde hitleri.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5