İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Konu Açarken Çok Yavaş !

FireLord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
S.avBulletin 3.8.4 Kullanıyorum, Sitem Çok hızlı fakat,Konu açarken baya bi bekliyor daha sonra konuyu açıyor Yani konu kısmına yazacaklarımı yazdıktan Sonra,Konuyu Aç butonuna bastıktan Sonra Baya bi bekliyor Daha Sonra,konu açılıyor ama iyinete bakıyorum,konuyu aç dedikten hemen sonra açılıyor ama bende öyle değil sitem hızlı ama bu konu kısmını bi türlü anlayamadım böyle olduğundan beri kimse konu açmamaya başladı !

Acil Yardımlarınızı Bekliyorum.

Rockco

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
şu eklentiyi kurup bir aktifletirin Vbspead biraz faydası olabilir bunun dışında formunuz uzun zamandır kullanılıyorsa iyi bir optimize şart örnegin tabloları onarın sayaçları güncelleyin vbseo kullanıyorsanız bununda etkisi olabilir konu açmalara anlıyan birinden yardım alırsanız iyi olur

T

trgy

Misafir
Şu kriterler önemli.

1- Database ne kadar büyüklükte. konu sayısı, mesaj sayısı üye sayısı...
2- Hosting'de mi barınıyorsunuz, reseller'da mı, vds'de mi, vps'de mi yoksa kendinize ait sunucuda mı?

T

trgy

Misafir
önemli olan boyut dğeil reseller'ın bulnduğu makinanın(sunucunun) özellikleri. Bunu şöyle düşün pes2010 oynamak istiyorsun ama 2000 yılından kalma bir bilgisayarda oynamaya çalışıyorsun.

SpyCracker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
önemli olan boyut dğeil reseller'ın bulnduğu makinanın(sunucunun) özellikleri. Bunu şöyle düşün pes2010 oynamak istiyorsun ama 2000 yılından kalma bir bilgisayarda oynamaya çalışıyorsun.

Yalnız sitem çok hızlı demiş demekki makinada problem yok.

DB şişmiştir.PHPmyadminden tabloları optimize et.

Şunu merak ediyorum açtığın konularda 10dan fazla linkmi var yoksa linksiz konularmı ?

FireLord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Yalnız sitem çok hızlı demiş demekki makinada problem yok.

DB şişmiştir.PHPmyadminden tabloları optimize et.

Şunu merak ediyorum açtığın konularda 10dan fazla linkmi var yoksa linksiz konularmı ?

tüm konularda aynı. php my adminden nasıl optimize ediceğimi anlatırsanız cok sevinecem :)
bu arada reseller kullanıyorumda bi domainim daha var ona da biraz alan nasıl verebilirim ? çünkü reseller kullanıyorum yeni hesap nasıl açabilirim yani.

SpyCracker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
panel cpanelmi

phpmyadmine girdikten sonra soldan dbni seç

enalta in tümtabloları seçe bas ve seçeneklerden tümünü optimize et de

FireLord

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
evet cpanel yeni bi hesap nasıl açabilirim ? reseller kullanıyorum..

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Selam Ben Sorunu Açarken Baya Bekleme Oluyor Aşırı Kod Eklerken Sorun Bu

passiveVid_112 Eklentis Devre Dışı Bırakınca, Düzeliyori Ama Başk Eklenti NAsıl Eklicem Şimdi Videoları Göstermek İçin Sorunsuz passiveVid Eklentisi Varmı :( :D

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Selam Ben Sorunu Açarken Baya Bekleme Oluyor Aşırı Kod Eklerken Sorun Bu

passiveVid_112 Eklentis Devre Dışı Bırakınca, Düzeliyori Ama Başk Eklenti NAsıl Eklicem Şimdi Videoları Göstermek İçin Sorunsuz passiveVid Eklentisi Varmı :( :D

O eklentiyi önermiyorum BB Code kullanmak en sağlıklısı ki o eklenti bir çok şeye zarar veriyor kimse farkında değil. Hatta sisteme yük bindiriyor desem bile yeridir. En çok zararıda bloglara.

Not: Böyle konularda sıkıntı yaşayanlar PhpMyAdmin'e girip şu sorguları çalıştırması yeterli olacaktır;

PHP:
truncate table `session`;

Ardından şu da iyi olacaktır;

PHP:
truncate table `adminlog`;

Hala sorun devam ederse, sitenizi yazın bir girip bakalım performansa.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.