İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Konu başlıgı

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bir sitemde wp kurulu bu sitede konu başlıgı- sonrasında ise title geliyor böylemi iyi yoksa sadece konu başlığımı gözüksün?

Örnek: konu başlıgı> Seo ögreniyorum

Örnek 1 > Seo ögreniyorum
Örnek 2 > Seo ögreniyorum-seo ögrenmek, seo yapmak,seo denemeleri

Hangisinin sıralamaya daha fazla etkisi olur yorumlarınızı bekliyorum.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
İçeriğiniz seo ve hedef kelimeleriniz arasında en önem verdiğiniz seo ise

Seo - Seo öğreniyorum - seo ögrenmek, seo yapmak,seo denemeleri şeklinde olması doğru olur ama sitenizin ana kelimesi ve site adı farklıysa örneğin Webmaster Sitesi olduğunu düşünürsek Seo öğreniyorum - Webmaster sitesi - seo ögrenmek, seo yapmak,seo denemeleri şeklinde yapmanız daha doğru olur. Tabi titlede yazıları abartmamak gerekir

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Verdiginiz bilgi için teşekkür ederim domainimde girdiğim içerikte konu başlıklarıda title ile alakalılar. Yani site title vs site içerigiyle bir bütün.

Ancak kafama takılan sanırım title sınır 80 harfti titlem öyle ancak hem konu başlıgı hemde title yan yana geldiginde 80'i geçiyor bu sorun yaratırmı sizce ?

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Hayır sorun yaratmaz ama istenen standart o şekilde gerisini takmayacaktır anlamında o halde sende şu şekilde yapabilirsin, Konu | Title

seslidostlukcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet şuan konu | title şeklinde kullanıyorum. Yardımların için teşekkür ederim o şahin çalışmalarında başarılar.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
<title>Seo öğreniyorum</title>
bence bu en iyisi direk sayfa başlıgı yeterli. diger kelimeler keyword giriyor. kanımca.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.