İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

konu editleme

M

MiNiKCaDi

Misafir
forumda neden konu-post editleme yok ?
varda benmi görmüyorum. yanlış yazdıgım bi konuyu modlaramı bildirmek zorumdayım acaba ?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Varda belirli bir süre ,tam zamanını bilmiyorum ama sanırım yazdığınız bir şeyi 2 gün sonra editleyemiyorsunuz.

M

MiNiKCaDi

Misafir
Varda belirli bir süre ,tam zamanını bilmiyorum ama sanırım yazdığınız bir şeyi 2 gün sonra editleyemiyorsunuz.
ama anında olması lazım ilave edecegimiz yazı olabilir yada duzeltecegimiz bişey olabilir diye düşünüyorum. haksızmıyım acaba

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ama anında olması lazım ilave edecegimiz yazı olabilir yada duzeltecegimiz bişey olabilir diye düşünüyorum. haksızmıyım acaba

bak burada kocaman
edit.gif
butonu var

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
o buton daha önce yoktu bende. yenimi acıldı ne anlamadım :)
daha öncede vardı şimdide var ama yazdığın mesajın üzerinden 2 gün gecince kayboluyor yani yazdığın mesajı iki gün icinde editledin editledin editlemedin şansını kaybettin :p

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Aslında bu hak sürekli verilse güzel olacak.
Bu isteğimizi modlarımız, admine bildirirseniz kendi adıma memnun olurum.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Aslında bu hak sürekli verilse güzel olacak.
Bu isteğimizi modlarımız, admine bildirirseniz kendi adıma memnun olurum.

Sonra adama sormazlarmi, bir konuyu 2 gun sonra editlemeni gerektiren nedir diye :)

2 gun once yazilmis bir konu hakkinda insanlar beyanlarini yaptiktan sonra sen konuyu editlersen, konuya istinaden yapilmis yorumlar alakasiz olacaktir. 2 gunluk sure sahsim adina fazladir bile.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Sonra adama sormazlarmi, bir konuyu 2 gun sonra editlemeni gerektiren nedir diye :)

2 gun once yazilmis bir konu hakkinda insanlar beyanlarini yaptiktan sonra sen konuyu editlersen, konuya istinaden yapilmis yorumlar alakasiz olacaktir. 2 gunluk sure sahsim adina fazladir bile.

loi seni saymıyoz sen nasıl olsa bütün konuları süresiz istediğin zaman editleyebilirsin sen safdışısın :)

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5

Diğer forumlarda böyle bir uygulama var. Demekki olabiliyor.
Bazen konu geçersizliğini yitiriyor ve editlenmesi gerekebiliyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.