İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Konu yok

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
sorun yok

Merhaba arkadaşlar,
im uzantılı domain alayım diyorum ancak satan türk firması yok,yabancılardan alayım diyorum name.com satıyor ordan almaya da kredi kartım yok,sevgilime söyleyeyim kredi kartıyla alsın diyorum kredi kartı ekstresi babasına gidiyor babasının benden haberi yok.zaten evleneceğiz evlenince alayım diyorum evlenmek için düzenli bir iş gerek ,düzenli bir iş bulayım çalışayım diyorum çevremde düzenli bir iş yok,bizimkilerin açacağı yazılım şirketini bekliyeyim diyorum o kadar vaktim yok,madem öyle kendi işimi kendim kurayım diyorum o kadar sermayem yok.Kendi işimi küçük bir internet şirketi şeklinde kurabilirim diyorum projem için im uzantılı domain almam gerekiyor ancak satan türk firması yok....
Ne yapabilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum?

im uzantılı domain satan bir yer buldum isim tescil,sevgilimin ailesi de haberdar,evlenmemize de izin var,bizimkiler yazılım işini kurdu,kendi işimi kurma çalışmalarım çok şükür süper gidiyor.kısacası artık sorun yok :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.