İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Konum baltalanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Buradaki konum baltalanıyor.Konuyu baltalayanda bildiğiniz malum kişi: artofevil midir arto mudur nedir.Heralde kafasında bikaç çatlak var.Adam inadına bana kafayı takmış.

İyinette konularıma saçma sapan yorum yazıyor, r10da durup dururken gelip bana -rep veriyor.r10da bunu banlıyolar yeni üyelik açıp yine gelip bana -rep veriyor.1-2 gün sonra bakıyorum yine banlanmış ve yeni üyelik açmış ve yine bana durup dururken -rep veriyor.Arkadaş kafadan sakat heralde ya da bişey batıyo yerinde duramıyo nerde görse kesin bişey yapıyo sürekli.Dengesizmidir nedir anlamıyorum.Ben foruma işimi görmek için geliyorum bide böylelerine lafmı yetiştiricem.

Adamın bana garezi var.Nerde görse arı gibi sarıyor hemen adamı.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Yahu sen ne cahil insansın r10 da yeni üyelik açsam eksi repin ne manası kalır bende tek üyelik var ordan atıyorum eksi repimi yeni üyelikle atsam rep kaybın olmaz..

Ben sana kılım açıkça söylüyorum.. Link satışınıda ben ihbar ettim :D
pr4 iken sattın bi hafta sonra güm...

Ee tahtam eksik mi yoksa fazla mı sen karar ver :)
Ama senin gibileri iyi sindiririm :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Her konusu baltalanan yeni bir konu ile baltalayanı eleştirecek mi? Bence senin bu konun da baltalanır :S :rolleyes:

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Gökhancım moderatöre bildirirsin onlar ztn gereksiz msjları silerler...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ben fikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum.Ücretsiz domain olduğu için satılamaz diye bir kuralmı var.

O webmasterlık ise ...
Şimdi sana bişey söyliycem bu sana kapak olacak tamammı?

-Bundan aylar önce başka bir blogu satışa çıkarmıştım.Seninle bikaç defa özel mesaj yoluyla konuştuk.Önerdiğin ücreti düşük bulduğum için şuan hiti düşük 3-4 hafta bekliyim hiti yükselsin o zaman daha iyi bir fiyata satarım dedim.Yani seninle anlaşamadık.Peki ben sana o blogu satsaydım şuan sende bende webmaster mi olacaktık?

Helal valla.İşinize gelmeyince olayları ne güzelde çarpıtıyorsunuz.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Ben fikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum.Ücretsiz domain olduğu için satılamaz diye bir kuralmı var.

Şimdi sana bişey söyliycem bu sana kapak olacak tamammı?

-Bundan aylar önce başka bir blogu satışa çıkarmıştım.Seninle bikaç defa özel mesaj yoluyla konuştuk.Önerdiğin ücreti düşük bulduğum için şuan hiti düşük 3-4 hafta bekliyim hiti yükselsin o zaman daha iyi bir fiyata satarım dedim.Yani seninle anlaşamadık.Peki ben sana o blogu satsaydım şuan sende bende webmaster mi olacaktık?

Helal valla.İşinize gelmeyince olayları ne güzelde çarpıtıyorsunuz.

O blogu satışı çıkarmadan bana 15-20 ytl dedin alıyorum dedim..
Ve 1-2gün sonra bana terbiyesizce hiti artmaya başlıyor 20 ytl'ye olmaz dedin o gün bügündür sana kılım işte..
Sebebini öğrendin mi şimdi neden sana sarıyorum..
Efendi ol 2 itraderınla ol olduğun yerde o iki trederda link satışından..
Ne alınır nasıl nılır satılır etiği nedir bilmeden bu işlere kalkışma...
Dürüst ol, sonra bana laf at!

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu adamı delirtecek misiniz? r10'nun iyinetim ile ne alakası var, bir sorununuz varsa özelden halledersiniz cennet mahallesi değil burası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.