Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yuhhu.com marezmi Degilmi Buda marez o Zaman Nerden bileceksin İlk o Kodladı İlk İmzasını o Attı? Önce Siteme Gir İncele Sonra Yorum Yap Açıklama Yap marez Olup Olmadıgına Göre Kafanıza Göre Konu Siliyorsunuz Kendi Adminlerınız Yabancı Scriptleri Editleyip Millete Satıyor Ona Bişi Demiyorsunuz... Çogu Kişinin Sattıgı Script Öle Burda Neden İsim Yaptı Diye O Konuları Silmek yerine Benim Veya Kişilerin Konusunu Siliyorsunuz İyice Batırdınız İnceleyip İncelemeden marez Deip Geçmeyin Emek Varmı Yokmu Girin Bakın Sonra Gelin Söleyin Çogu Üye Olan Site Ya Edittir. Yada Yabancı Scriptten Çevirmedir. marez İllegal Yasakmış Kalite Gösterisi İçinde Kalitesizlik..!
ah ,işte ah başından beri söylüyorum bu kişilere kim referans oluyor. bu tür şahıslar çoğaldıkça forumun kalitesi her daim düşecek bunun kimseye faydası yok arkadaşlar.
madem önümüze gelene referans verecez açın o zaman üyeliği herkes üye olsun.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5