İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kopya içeriğe hürriyet önlemi

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11232741.asp

Bu yazıyı kopyalaım dedim, abuk sabuk şeyler çıktı...
Ne yapmışlar: yazılar arasına 1er pixel karakterler sıkıştırmışlar.
Copy, paste yapıyor olsak da; kaynağına bakıp alıyor olsak da; içeriği kopyalamayı zorlaştırmışlar.
Yolu yok değil ama uzun içeriği kopyalamak...
Acaba tam olarak nasıl yaptılar?

Örnek: 33 yaşındayım demek için böyle bir şey çıkmış
33 dikrdryaşwaa25lındcd6tmbayıvu450am.
<li class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; text-align: justify;">33 <span class="jpnj">dikrdr</span>yaş<span class="nchs">waa25l</span>ınd<span class="cmng">cd6tmb</span>ayı<span class="ra0r">vu450a</span>m.</li>

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Uğraşma o kadar...

Geçen hafta internet ortamında Bedelli Askerlik ile ilgili bir yazım yayınlandı ve birden bire mail yağmuruna tutuldum. Bu konunun ne kadar önemli ve canı yanan insan sayısının ne kadar çok olduğu da ortada. Kesin rakamı yok, ancak şu veya bu şekilde askerlik görevini yerine getirememiş ve çıkış yolu arayan sayısının 250 binin üstünde olduğu ileri sürülüyor. Ne kadar doğrudur, bilemiyorum, ancak rakamın çok büyük olduğu besbelli.

opera kullan...

Opera'nın Gücü ! :D

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
33 yaşındayım. Babamın erken vefatı nedeniyle çalıştırdığımız işyerinin yükü tamamen benim üstüme kaldı. Askere gidemedim. Çünkü 15 ay gitmem demek işyerimi kapatmam, eşimi, 3 çocuğum ve 60 yaşındaki annemin ortada kalması demek.

Emre Akpınar

Opera'nın gücü adına :) ...

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
geçen bende bir forumda gördüm tüm noktalara ve boşluklara hiç farkedilmeyecek gibi kendileri gibi image atamışlar forumda (.) yaparsan aslında resim şeklinde gözüküyor ... Konuyu komple kopyalarsan yazılar birbirine giriyor. Resimlerle birlikte ayrıntılı editöre kopyalarsan bu seferde tüm boşluk ve nokta yerindeki resimler bu siteden izinsiz alınmıştır diye bir uyarıya dönüşüyor, botlara karşı önlem olarak kullanılıyor... Buda bir yaratıcılık opera nasıl yaptı acaba...

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Küçük bir kodla aşılır diyecektim ama opera aşmış :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.