İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kredi Kartı Ekleme sorunu - paypal

enerji

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba, daha önce eklediğim kredi kartım disabled oldu. Tekrar aynı kartı eklemek istediğimde hata veriyor system bu kartı yasakladı gibi cevap geliyor. Ne yapmalıyım bu kartı tekrar enabled etmek için?

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu daha önce benimde başıma geldi.Düzeltmek için tüm bilgileri gönderdim.Fakat ısrarla kartın sözleşmesini,kimlik fotokopini filan posta yada fax ile onlara ulaştırmanı istiyorlar.Başka bir şekilde enabled edemiyorsun.Ben pes edip başka kredi kartı eklemiştim.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
o kartı kullanamazsın artık paypalde yeni bir kredi kartı veya sanalkart olusturarak hesabını verifielt edebilirsin.

volkan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bende bu sekilde kredi kartimi 3 ay boyunca kullanamadim sonunda pes edip baska kredi karti ekledim, yaklasik 2 sene oldu aklima geldikce o kredi kartimi eklemeyi deniyorum ama paypal unutmuyor uzerinden uzun zaman gecsede :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.