İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kredi kartı handikapı

N

nomak78

Misafir
Bir sitemde kredi kartlı bir ödeme sistemi için garanti bankasına sanal posa başvurum, bu sitemdeki "yetersiz site güvenliği" gerekçesiyle reddedildi. Sonrada bütün açıklarını kapatmama rağmen birdaha başvurum kale alınmadı.

garanti bankası veya yerli bankalar dışında türkiyeye sattığım ürünün parasını bir şekilde ulaştırabileceğim bir tahsilat sistemi var mı?

mesela şunun gibi bir sistem biliyormusunuz?.. Türkiyeye en azından eft ile ödeme yapabilecek bir sistem

http://about.ccbill.com/

N

nomak78

Misafir
atm derken mesela hangi kartımla ve hangi bankaların atmlerinden paramı çekebiliyorum?

S

Senbul

Misafir
SanalPOs icin finansbank ve yapi kredi musteriye karsı daha ilgili.
Bir arkadasım da senın gibi garanti ile gorusmus ve anlasamamıstı.
YKB ile anlastı ; ama henuz tam olarak kullanmaya baslamadı.

turkmale

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ortak ödeme sayfası için başvurursan belki kabul ederler.

N

nomak78

Misafir
ortak ödemeyide ben istemiyorum. direk sitemden ödeme yapılsın istiyorum. arkadaşın tavsiyesine uyup finansbanka bir uğradım. hayırlısı olur inşallah. ordan alırız gibi görünüyor sanal posu

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ülkemiz sanal pos olayında çok geri.

Ayrıca
Garanti bankasından sanal pos almak = Deveye Hendek atlamak falan...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5