İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kredi kartı ile hosting

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar yeni hazırlıyor oldugum web sitem için hosting almayı planlıyorum yalnız ödemeleri kredi kartı ile yapmak istiyorum forumlardaki konuları okudukça kredi kartı ile hosting almak beni korkutuyor bana bu konuda yardımcı olur musunuz.Birde hosting satışı yapan arkadaşlar özellikleri yazayım bana birde fiyat çıkarır mısınız ilginize simdiden teşekkürler.

Disk Alanı : 1 gb
Aylık Bandwidth : günde 20.000 tekil ziyaretciyi kaldıracak
Subdomain : 10
e-mail ise : postatr ye yönlendirilecek
online destek : en önemlisi bir firma sahibi gibi değil bir arkadaşmış gibi samimi olmalı
Hosting Linux olacak

başka bir isteğim ise makinanın nerede olduğu türkiye veya yurt dışı neresiyse birde makinanın hızı 100 mbit mi 1gbit mi ne diyorlar pek anlamıyorum ama hızda oldukça önemli

umarım fazla birşey istememişimdir saygılarımla

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
forumkeyfi paypal kullanmanı tavsiye edebilirim direkt kredi kartını hosting şirketine vermektense paypal ile ödeme yapmak daha güvenli gibi geliyor bana

MustiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.godaddy.com un hosting fiyatlarına bak:
500 MB Alan
25 GB Trafik
$3.95/aylık

2 GB Alan
100 GB Trafik
$9.95/aylık

kredi kartı ve paypal ile çekinmeden hosting/domain alabilirsin...

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kredi kartınla almaktan korkuyorsan sanal kart çıkart ve onu kullan.sen istemedikçe kimse para çekemez.tabi limitinde olmazsa :p

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Paypal dan çekinme derim. Kredi Kartından para çekmek kolay değil artık. Bankalar para verirmi öyle hereşye :=)

forumkeyfi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herkese teşekkürler arkadaşlar hosting i aldım ilgilenenlere tekrar teşekkürler herşey dilediğinizce olsun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5