İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kredi kartı komedisini protesto ediyorum

ottoman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nedir bu kardeşim ya..

Garanti bankasından Bonus,
Akbank'dan Axess,
İş Bankası'ndan Maximum.. vs vs vs

İlk defa geçen ayki bonus extramda fark ettim. Neymiş efendim yıllık kart kullanma bedeliymiş 25 YTL çekmişler hesabımdan.. Delirdim görünce..
Neymiş BONUS kartmış. Sen baştan al 25 YTL peşin... Sonra millete BONUS veriyorum diye hikaye anlat. 25 YTL bonus toplayabilen kaç kişi var ortalıkta!

Üstelik sana sormak da yok kartı 1 sene daha kullanacak mısınız diye!
Tüm bankalarda aynı hikaye..

Ekonomi hocamızın bir lafı vardı üniversitede..
"BANKALAR ASLA KAYBETMEZ!"

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok az kişi var bunu protesto eden. Bankalar yapınca oluyorda, biz yapınca dolandırıcılık. Adaletsiz dünya işte.

webrlis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu olay tüm bankalarda vardır.
allahtan öğrenci olduğumuzdan bizden almıyolar.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
en iyisi benim gibi yapın kulanmayın :D

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nedir bu kardeşim ya..

Akbank'dan Axess,

İlk defa geçen ayki bonus extramda fark ettim. Neymiş efendim yıllık kart kullanma bedeliymiş 25 YTL çekmişler hesabımdan.. Delirdim görünce..
Neymiş BONUS kartmış. Sen baştan al 25 YTL peşin... Sonra millete BONUS veriyorum diye hikaye anlat. 25 YTL bonus toplayabilen kaç kişi var ortalıkta!

Bankaların üye iş yerlerine o kadar pos cihazını internet teknoloji reklam vs vs giderlerini ceplerinden odedigini mi saniyorsun . protestoyu sova donusturmek yerine kullandigin bankayi arayarak tüm borclarini odeyerek kartini kapatabilirsin.

Ekonomi hocandan sonra bende sana bir soz soyleyeyim
" Hizmet Sözleşmesini Mutlaka oku "

ottoman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum ben ne protestosunu şova çeviriyormuşum anlayamadım?
Garanti Bankası bana SORMADAN ve benim için bonus kart çıkarttı eve yolladı!
Sonra Bonus Plus çıkarttılar, 3 ay sonra da Bonus Premium çıkartıp adresime yolladılar. Ben hizmet sözleşmesi falan bile İMZALAMADIM kesinlikle!
Kendi kendilerine kart çıkartıp yolladılar ve işin komiği eskileri de iptal etmediler. Şu an adıma ait 3 tane bonus kart var! Ve terbiyesiz herifler üçü içinde ayrı ayrı 25 YTL kart parası almaya kalktılar. Neyse ben ekstreyi fark edince aradım ve telefonda resmen kavga edip tehdit ettim ilgili kişileri..

Sonuç: 2 karttan o 25 YTL'leri kaldırdılar!

Yani ben aramasaydım cup gitmişti paralar!
Aramayanları, farkına varmayanları uyarmak için protesto mesajı açtık şovmen mi olduk?

Merchant

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum ben ne protestosunu şova çeviriyormuşum anlayamadım?
Garanti Bankası bana SORMADAN ve benim için bonus kart çıkarttı eve yolladı!
Sonra Bonus Plus çıkarttılar, 3 ay sonra da Bonus Premium çıkartıp adresime yolladılar. Ben hizmet sözleşmesi falan bile İMZALAMADIM kesinlikle!
Kendi kendilerine kart çıkartıp yolladılar ve işin komiği eskileri de iptal etmediler.

Pardon, ama böyle bir şeyin olması imkansız.Yani siz o sözleşmeyi imzalamadan ve nufüs cüzdanı gibi birkaç protokolu halletmeden kimse size forum accountu verir gibi kredi kartı ver(e)mez :)

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verıyorlar dostum sokaklarda dagıtıyolar herıfler dah ne olsun ne beklıyorsunkı allahtan bende para kesmıyorlar yoksa bende onları yakarım

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tamam... demekki neymiş garanti bankasını kullanmıcakmısız...
o kadar banka ve rekabet varken böyle bişii yapmaları intihar oluyor :)
beni kaybettiler mesela -1

atillayasar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nedir bu kardeşim ya..

Akbank'dan Axess,

otomatik odeme talimatlarım var para falan kesmiyorlar :D

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
kredi kartına inanma kredi kartsızda kalma demiş atalarımız

M

MasterTR

Misafir
dolandiricidan al haberi :) enis fan clup kurmak lazim.. adam ne yapsa olay oluyor

F

fatihhk

Misafir
Pardon, ama böyle bir şeyin olması imkansız.Yani siz o sözleşmeyi imzalamadan ve nufüs cüzdanı gibi birkaç protokolu halletmeden kimse size forum accountu verir gibi kredi kartı ver(e)mez

imkansız değil gerçek....

geçen hafta başıma geldi. para yatırmak için bankaya gittim. bankadaki hanım "aaa sizin bonus kartınız yok" dedi. bende dedim verirseniz olur. "hemen" dedi "istediğiniz bonus kart olsun. kartınız bir hafta içinde gelir."

ne sözleşme imzaladım. ne form doldurdum. demekki imkansız değilmiş:)

he tabi şu var benim o gün bonus başvurusunda bulunmak gibi bir niyetim vardı. artık içinemi doğdu bankacının, malum mu oldu orasını bilemiyorum:D

bakalım hesaptan kart ücretini çeksinler o zaman görüşürüz.:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5