Kredi Kartımla Ödeme Yaptım Ancak

0
Üye
Reklamı Hazırladım Arkadaşlar Kredi Kartımla Ödemesini Yaptım

Ödemeniz için teşekkür ederiz Ödeme işleminiz şu anda devam ediyor ve tamamlanır tamamlanmaz faturalandırma özeti sayfanızda görünecek. Ödeme başarısız olursa bunu size e-postayla bildireceğiz.

Diyor saatlerdir aynı sanal pos sonucta hemen yayınlanması lazım değilmi ?

0
Onaylı Üye
Üye
bazen 1 gün sürüyor işlem başarılı ise geçer merak etme

0
Üye
Reklamı Hazırladım Arkadaşlar Kredi Kartımla Ödemesini Yaptım

Ödemeniz için teşekkür ederiz Ödeme işleminiz şu anda devam ediyor ve tamamlanır tamamlanmaz faturalandırma özeti sayfanızda görünecek. Ödeme başarısız olursa bunu size e-postayla bildireceğiz.

Diyor saatlerdir aynı sanal pos sonucta hemen yayınlanması lazım değilmi ?

Arkadaşım havuzda bekletiliyor adwords ödemeleri banka onay verene dek dert etmene gerek yok :)

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
adworsde sorun var bu aralar ödemeler cok bekliyor reklamlar cıkmıyor

0
Üye
Yılbaşına kadar böyle. Yılbaşından sonra düzelecek arkadaşlar sorun sebebinide söyleyeyim istatistikler toplanıyor kuponların kullanımı,hangi voucher nasıl kullandı ne kadarlık kullandı kime yeni kupon verilecek vs vs vs

Nereden biliyorum?:
Üzümünü ye bağını sorma..

0
Onaylı Üye
Üye
Yılbaşına kadar böyle. Yılbaşından sonra düzelecek arkadaşlar sorun sebebinide söyleyeyim istatistikler toplanıyor kuponların kullanımı,hangi voucher nasıl kullandı ne kadarlık kullandı kime yeni kupon verilecek vs vs vs

Nereden biliyorum?:
Üzümünü ye bağını sorma..

peki bu bağdan kuponlarlar ilgili yeni bir kampanya olaccak mı, olacaksa ne sekılde olacak gıbı sorulara cevap var mı? :)

0
Üye
peki bu bağdan kuponlarlar ilgili yeni bir kampanya olaccak mı, olacaksa ne sekılde olacak gıbı sorulara cevap var mı? :)

Evet hocam var ancak şu anda paylaşıp veya söyleyipte daha Türkiye'ye tanıtılmadan iptal ettirilmesini istemiyorum. Benim kullandığımda biryer yeni. Haftalık 50+ kupon gönderimi yapılıyor :)

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
başka siteler cıkıyıor bizimkiler cıkmıyor siz bizim reklamları cıkartabilirmisiniz calışalım sizinle

0
Üye
Sorunu Çözdüm Arkadaşlar Maksimum Bütçe 50 Liraymış 40 Yazınca Kabul Etmiyor.

0
Üye
Geri