İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kredi kartından para çekmek

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben pek paypal vs kullanmıyorum. sadece name comun ödemeleri için üye oldum. şimdi name com da domain alacağınız zaman paypal u seçip paypal un kendi sayfasına yönlendiriliyorsunuz, işlemin sonucuna göre ise name.com un farklı sayfalarına geri yönlendiriliyoruz, benim istediğim
a linkine basınca aylık üyelik ücretinin otomatik olarak geleceği bir ödeme sayfası ve işlemin başarılı olup olmadığına dair bana geriye bi değer döndürmesi ve her ay aynı ücreti üyenin kartından çekmesi. ayrıca kredi kartı kullanacak kişinin paypal a üye olmadan kredi kartıyla alışveriş yapabilmesi lazım.
çok mu şey istedim bilmiyorum

N

nomak78

Misafir
evet. paypal için çok şey istiyorsun. business paypal hesabıyla çoğunu yapabilirsin. direk kredi kartı tahsilatı için sana www.worldpay.com u öneririm.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Turkiye'den bir bankayla gorus, Paypal Amerika'da olmadigin icin isteklerine biraz gec cevap verir.

C

C0mplicat3d

Misafir
Istediğin işlemleri worldpay ile yapabilirsin.. Ama biraz pahalı gelebilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5