- Reaction score
- 0
Site Satılmıştır.
Site Adresi: Pm isteyin. (Ciddi Alıcı Değilseniz Lütfen Zaman Çalmayın)
İstenilen Fiyat: 550 TL - Pazarlık Payı Vardır
Site Yaşı: 3 Ay 18 Gün
Sitenin Aylık Getirisi: Adsense Başvurusu Yapılmadı
Sitenin Kategorisi: Finans
Adsense hesabı yoktur
Günlük Tekil Hit Sayısı: 5 - 10 - 30
Alexa Ülke Sırası : 44 Bin
Satışa Hosting Dahilmi?: Hayır ( 1 Hafta idare edilir )
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Dahildir Wordpress
Merhaba arkadaşlar site kredi haberleri ve finans üzerine kurulu, sistemde bir çok değişiklik yapıldı. Sitenin iç seosu vs. hepsi tamam ayrıca hızlandırma çalışması yapıldı. Sitenin kendi isminde çıkması için çalışmalar yapıldı ve olumlu sonuçlar yavaş yavaş gelmeye başladı. Site ile ilgilenecek arkadaş çok iyi yerlere getirebilir. Sitede indekslenen konular aramalarda ortalama en fazla 4 sayfa arasına yerleşiyor. Zaten siteye eklenen içerik sayısı arttıkta google konuları daha da öne çekecektir. Geleceği olan bir sitedir. Fiyat hakkında hiç bir kişiden baltalayıcı bir mesaj istemiyorum. Site hakkında tüm detayları anlattım eğer aklınızda bir soru işareti kaldıysa açıkça belirtin pm ile cevap vereyim. İyi forumlar dilerim.
Site Adresi: Pm isteyin. (Ciddi Alıcı Değilseniz Lütfen Zaman Çalmayın)
İstenilen Fiyat: 550 TL - Pazarlık Payı Vardır
Site Yaşı: 3 Ay 18 Gün
Sitenin Aylık Getirisi: Adsense Başvurusu Yapılmadı
Sitenin Kategorisi: Finans
Adsense hesabı yoktur
Günlük Tekil Hit Sayısı: 5 - 10 - 30
Alexa Ülke Sırası : 44 Bin
Satışa Hosting Dahilmi?: Hayır ( 1 Hafta idare edilir )
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Dahildir Wordpress
Merhaba arkadaşlar site kredi haberleri ve finans üzerine kurulu, sistemde bir çok değişiklik yapıldı. Sitenin iç seosu vs. hepsi tamam ayrıca hızlandırma çalışması yapıldı. Sitenin kendi isminde çıkması için çalışmalar yapıldı ve olumlu sonuçlar yavaş yavaş gelmeye başladı. Site ile ilgilenecek arkadaş çok iyi yerlere getirebilir. Sitede indekslenen konular aramalarda ortalama en fazla 4 sayfa arasına yerleşiyor. Zaten siteye eklenen içerik sayısı arttıkta google konuları daha da öne çekecektir. Geleceği olan bir sitedir. Fiyat hakkında hiç bir kişiden baltalayıcı bir mesaj istemiyorum. Site hakkında tüm detayları anlattım eğer aklınızda bir soru işareti kaldıysa açıkça belirtin pm ile cevap vereyim. İyi forumlar dilerim.